Roxana Dobre ar divorța dacă ar afla asta despre Florin Salam! Fanii au rămas mască atunci când au auzit: „Pot să am și 10 copii cu tine că nu aș accepta”

Roxana Dobre și-a deschis sufletul și a făcut o serie de declarații despre căsnicia cu Florin Salam.

Autor: Maria Georgiana

In articol:

Fără doar și poate, Roxana Dobre se numără printre cele mai sincer persoane publice din showbiz-ul românesc, iar atunci când vine vorba să-și spună părerea despre ceva sau cineva, bruneta nu se dă niciodată înlături, în special atunci când vine vorba despre viața sa personală.

Așadar, sinceră din fire, Roxana Dobre a vorbit despre căsnicia cu Florin Salam, mărturisind că există un lucru peste care nu ar putea trece în relație, acesta fiind și un motiv care ar conduce la divorț, fără a sta pe gânduri, respectiv infidelitatea.

Citeste si: Betty Salam a vorbit despre legătura strânsă pe care Florin Salam o are cu nepotul lui, Matthias! E incredibil ce se întâmplă atunci când se întâlnesc: „Aș putea jura că...”

Bruneta susține că nu ar putea accepta ca soțul ei să aibă o relație serioasă în paralel cu căsnicia, cu precizarea că dacă ar fi vorba doar despre o aventură, ar putea trece peste cu ușurință. Însă, cu toate acestea, lucrurile stau diferit dacă ar fi vorba despre o viață dublă pe care soțul ei să o trăiască cu o altă femeie.

„Pentru o seară nu e nicio problemă.

Îl dau eu, nu mă deranjează. M-ar deranja și asta i-am spus-o și soțului meu de când l-am cunoscut pentru că știind meseria și fiind tot timpul înconjurat de femei. I-am spus, dacă faci ceva fără să simt eu atunci când mergi la concertele tale, dar fără să știu eu și fără să aud eu, nu mă afectează. Dar dacă încerci să îți pe altcineva în paralele cu mine, adică amantă, pot să am și 10 copii cu tine că nu aș accepta niciodată.
Și nu din frustrare, ci pentru că mă uit la mine și știu ceea ce pot ca și femeie și ceea ce îți ofer și atunci nu am de ce să fiu eu pe locul doi niciodată”
,
a mărturisit Roxana Dobre în podcast-ul Cristinei Șișcanu.

Citeste si: Ce trebuie să ai în portofel de Sfântul Andrei 2022? Vei avea noroc la muncă tot anul- kfetele.ro

Citeste si: Și-a cumpărat vechimea în muncă cu o sumă uriașă. Femeia din Iași care a făcut asta a muncit în străinătate- bzi.ro

„Este foarte frumos să fii soția lui Florin Salam”

Roxana Dobre susține că pe cât de frumos este să fii soția lui Florin Salam, pe atât de greu este să fii partenera de viață a unui artist cu o așa mare notorietate, care e chemat la evenimente zilnic, căci timpul alături de familie este limitat.

Citeste si: Roxana Dobre și-a deschis sufletul despre căsnicia cu Florin Salam. Ce i-a putut spune Cristinei Șișcanu: „Nu este tot timpul lângă noi”

În acest sens, bruneta i-a mărturisit Cristinei Șișcanu că îi pare foarte rău că timpul petrecut de Florin Salam alături de copiii lui, dar și de ea, este foarte scurt.

„Roxana Dobre:  Este foarte frumos să fii soția lui Florin Salam. Dar pe cât este de frumos, pe atât este de greu și de complicat. Wow! Și de obositor, la un moment dat. Este foarte greu!

Cristina Șișcanu:  E greu din ce cauză? Din cauza programului, sau din cauza faptului că ești în atenția publicului mereu, în atenția presei?

Roxana Dobre : Nu neapărat, pentru că dacă ești o femeie care-ți vezi de familia ta și de pătrățica ta, nu te deranjează cu absolut nimic. Atunci când ești în pătrățica ta și se scriu lucruri neadevărate, cum s-a mai scris, da, te deranjează. Dar Dumnezeu e atât de mare încât face lumină, mai devreme sau mai târziu. Revenind la întrebare… Este foarte frumos să fii soția lui Florin, dar spun că este greu pentru că nu este tot timpul lângă noi. Timpul ni-l petrecem 99,9% singuri și eu, și copii cei mici, și cei mari. Muncește foarte mult, tot timpul lui îl acordă oamenilor și publicului, fanilor care sunt foarte înrăiți.”, a mai povestit Roxana Dobre în cadrul podcastului moderat de Cristina Șișcanu.

Roxana Dobre ar divorța dacă ar afla asta despre Florin Salam! Fanii au rămas mască atunci când au auzit: „Pot să am și 10 copii cu tine că nu aș accepta”

Roxana Dobre și Florin Salam

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Constantin Enceanu a transmis un mesaj tulburător, la spectacolul organizat în memoria lui Petrică Mîțu Stoian: "Mai am multe de spus". Cei din sală au amuțit preț de...

Scandal de proporții între Dana Badea și actualul ei iubit, Alin! Fosta ispită a chemat poliția: "Mi-e frică de el"

Cine este și cum arată soția lui Christian Sabbagh. Este mai tânără cu 19 ani decât celebrul prezentator

5 zodii au parte de belșug și realizări începând de mâine

Alertă chiar la granița României! Stare de urgență în UNGARIA. A fost identificat un VIRUS CUMPLIT

Ce trebuie să facă fetele nemăritate de Sfântul Andrei 2022

Adevărul despre relația Rifai - Bittman. Ce s-a întâmplat, de fapt, după ce i-a dat inelul

Tragedie pentru un cunoscut antrenor de fotbal. A anunțat pe Facebook că i-a murit fiica de 21 de ani

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies