Roxana Dobre, curaj incredibil! Cum a pozat nevasta lui Salam aproape goală și a arătat tuturor ce vede doar manelistul acasă, în intimitate

Roxana Dobre pare să ducă dorul zilelor în care făcea furori ca fotomodel, actuala parteneră de viață a lui Florin Salam având, la acea vreme, un succes cu totul și cu totul deosebit, mai ales că formele ei erau, cu generozitate, expuse, în lenjerii intime care mai de care mai mici.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

fara descriere


In articol:

Acum însă, cu trei copii născuți, Roxana Dobre părea să se fi plictisit de imaginea de fotomodel și se afișa, de cele mai multe ori, în ținute care doar să îi sublinieze formele incitante, fără însă să epateze cu ele.

Citeste si: Florin Salam s-a săturat de Vulpița și Viorel Stegaru! Manelistul i-a făcut praf în câteva cuvinte: „Le-aș da câteva...”

Citeste si: Florin Salam nu face piesă cu Abi Talent sau Jador! ”Când o fi, mă dezbrac direct și fac vizualizări”

Citeste si: Fericit că s-a vindecat, un rrom din Țăndărei, infectat cu COVID-19, face live de la Matei Balș! ”Tăiați porcul, facem paranghelie, m-am făcut bine”

Dar, de fapt, lucrurile nu erau așa cum păreau, cu atât mai mult cu cât Roxana Dobre avea grijă, de fiecare dată când avea timp liber, să pozeze în ipostaze de-a dreptul incendiare. Și, normal, să își pună în evidență, așa cum știe ea mai bine, corpul care i-a adus renumele de fotomodel. Iar din imaginile care, până acum, au stat, adăpostite în siguranță în telefonul brunetei Roxana Dobre, putem trage concluzia că Florin Salam era, adeseori, răsfățat cu câte o imaginie suficient de deocheată pentru a nu-l lăsa să uite, vreodată, ce îl așteaptă acasă.

fara descriere

Cu toate acestea, de curând, Roxana Dobre a decis să facă publice o serie de imagini fierbinți care demonstrează că bruneta este, de fapt, o femeie care reușește să înnebunească un bărbat fără să scoată niciun cuvând, expunându-și formele doar, fie că o face în intimitatea casei, fie că o face printr-un concediu exotic, alături de manelistul Florin Salam.

 

fara descriere

Roxana Dobre şi Florin Salam, relaţie zbuciumată

Relaţia dintre Florin Salam şi Roxana Dobre nu a fost tot timpul una în care să fie totul roz. De altfel, scandalurile dintre cei doi sunt cunoscute în showbiz-ul românesc, dar, de fiecare dată, Florin şi Roxana au reuşit să treacă peste ele. ”Toată lumea vrea să o îndepărteze de mine, dar nu o să reuşească. Eu, în primul rând, o iubesc. Orice persoană pe care o ţin lângă mine, eu - ca lider, pentru că eu sunt lider, eu dacă spun ceva, înseamnă că îl locul acela sunt lider - nu îmi ţin niciodată persoane lângă mine pe care nu le iubesc. Eu, dacă o ţin pe Roxana, o ţin că o iubesc, Roxana îmi aparţine, e viaţa mea, e mama copiilor mei, e frumuseţea mea”, spunea Florin Salam, anul trecut. Cu toate acestea, la începtului acestui an, Florin Salam și Roxana Dobre au avut parte de un scandal monumental chiar în perioada in care manelistul filma cu Larisa Bercea.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate