Vedete

Roxana Dobre nu a mai rezistat si a luat o decizie radicala, dupa ce s-a aflat ca ar fi plecat de acasa

Dupa ce s-a aflat ca Roxana Dobre a plecat de acasa, Puiu Gheorghiu a confirmat acest lucru, iar bruneta a luat o decizie radicala.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A. B.


Roxana Dobre nu a mai rezistat si a luat o decizie radicala, dupa ce s-a aflat ca ar fi plecat de acasaicon photo
 
Roxana Dobre a hotarat sa isi inchida contul de Facebook.
"Ea nu este acasă la Florin. Ce îmi pare mie rău este că s-a ajuns aici, în schimb, îmi pare rău că Florin începuse să se liniştească şi îşi făcea planuri, discuta de proiect şi a venit din nou chestia asta şi mi-e teamă că îl dă peste cap. Nu este un capăt de ţară, are familia aproape", a spus Puiu Gheorghiu la TV. 
 
Avand in vedere ca Roxana e gravida, Puiu Gheorghiu il roaga pe Florin Salam sa faca testul de paternitate.
 
"În cazul în care prin absurdul absurdului se va naşte îl voi sfătui să facă testul de paternitate. Au avut o discuţie în urma unor evenimente petrecute în ultimul timp. Lui Florin nu îi place să se plângă. Eu nu am vorbit cu Florin deloc. Astăzi am fost la el acasă, dar el nu era acasă, era să taie porcul, trebuie să se pregătească de Crăciun, viaţa merge mai departe. Pe mulţi nu i-a surprins plecarea asta. El a fost plecat o perioadă", a mai spus Puiu Gheorghiu. 

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"icon photo

Stiri

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"

Mihaela Brooks, profiler in Canada, expertul care a lucrat la ancheta paralela a mortii Madalinei Manole, a luat la puricat ipoteza implicarii serviciilor secrete in uciderea artistei, varianta lansata in spatiul public de un botosanean pe contul lui de socializare.

Titlu secțiune