Paparazzi

Roxana Dobre s-a dus fara Salam la munte! Bruneta s-a imbracat intr-o blana scumpa si s-a uitat la cateva sticle de whisky la o benzinarie! Sa fie furtuna in Paradis?! | VIDEO EXCLUSIV

Florin Salam a decis sa nu mai cante in Romania, in schimb, partenera lui de viata nu se sfieste sa se distreze pe plaiurile mioritice impreuna cu prietenele ei si sa nu ii pese de scandalurile in care este implicat manelistul!

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Lia Popescu


Roxana Dobre s-a dus fara Salam la munte! Bruneta s-a imbracat intr-o blana scumpa si s-a uitat la cateva sticle de whisky la o benzinarie! Sa fie furtuna in Paradis?! | VIDEO EXCLUSIVicon photo

Drept dovada, in recenta vacanta de 1 Decembrie, bruneta si-a lasat odraslele acasa, si s-a dus la munte cu un  grup de tinere dornice de distractie! (ce spune Betty, fiica lui Salam, despre sarcina)

Paparazzii WOWbiz.ro au surprins-o pe Roxana exact in momentul in care isi oprise bolidul de fite intr-o benzinarie din Predeal! Partenera de viata a lui Salam, imbracata intr-o blana lunga si scumpa de blana, in valoare de aproximativ 10.000 de euro, s-a indreptat tacticos spre magazinul din incinta, si a cumparat rapid ceva de rontait! 

Dupa ce s-a alimentat cu de-ale gurii, frumoasa femeie s-a uitat cu jind la niste sticle de wisky aflate pe raft, probabil, cu gandul la un chef programat pentru orele urmatoare! Desi a stat cu ochii la ele o perioada, Roxana a preferat sa plece din benzinarie fara sa le cumpere! A iesit din incinta impreuna cu fetele si a savurat amuzata un covrigel, apoi s-a urcat in limuzina de lux si a demarat in tromba spre destinatia de vacanta! Femeia nu parea deloc deranjata ca nu este insotita de manelist, dimpotriva, dadea senzatia ca se sinte mai bine cu prietenele si nu ii era deloc gandul acasa!

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune