Roxana Dobre si-a făcut de cap, la mall, cu fetiţa ei şi a lui Florin Salam VIDEO EXCLUSIV

Roxana Dobre, partenera de viaţă a lui Florin Salam, pare să îşi petreacă timpul în cel mai plăcut mod cu putinţă pentru o femeie.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

Mai exact, de curând, alături de fata cea mare a ei şi a lui Florin Salam, Roxana Dobre a fost surprinsă de paparazzii WOWbiz.ro! în timp ce îşi făcea de cap la mall.

E adevărat, nu şi-a făcut de cap prin magazinele din mall-ul cu pricina, Roxana Dobre preferând să se plimbe alături de micuţa Jaqueline Maria, asistând-o pe aceasta care, cu încântarea oricărui copil, avea chef să se joace în preajma fântănilor arteziene de pe acolo. Iar energia micuţei era uşor de explicat, mai ales că paparazzii WOWbiz.ro le surprinseseră, cu doar câteva minute mai devreme, la una dintre cafenelele de fiţe de acolo în timp ce atât R oxana Dobre, cât şi Jaqueline Maria se ”îndulceau” cu tot felul de bunătăţuri.

 

Cu toate acestea, joaca micuţei în zona fântănilor arteziene nu a durat prea mult, Roxana dovedind că ştie să fie şi ”mână de fier” în relaţia cu copiii pe care îi are alături de Florin Salam. Mai exact, Roxana, fără să zâmbească, după ce a lăsat-o pe Jaqueline Maria să se distreze câteva minute, a luat-o de mână şi, pe un ton ferm, i-a spus că aveau treabă în altă parte, iar fiica ei şi a manelistuluii, ascultătoare din cale afară, cu paşii mici, s-a grăbit să o urmeze pe bruneta care purta o bluză pe care era imprimată fotografia lui John Lennon.


Roxana Dobre şi Florin Slaam, relaţie zbuciumată

Relaţia dintre Florin Salam şi Roxana Dobre nu a fost tot timpul una în care să fie totul roz. De altfel, scandalurile dintre cei doi sunt cunoscute în showbiz-ul românesc, dar, de fiecare dată, Florin şi Roxana au reuşit să treacă peste ele, iar acum, de ceva vreme, relaţia lor pare să fie doar ”lapte şi miere”. ”Toată lumea vrea să o îndepărteze de mine, dar nu o să reuşească. Eu, în primul rând, o iubesc. Orice persoană pe care o ţin lângă mine, eu - ca lider, pentru că eu sunt lider, eu dacă spun ceva, înseamnă că îl locul acela sunt lider - nu îmi ţin niciodată persoane lângă mine pe care nu le iubesc. Eu, dacă o ţin pe Roxana, o ţin că o iubesc, Roxana îmi aparţine, e viaţa mea, e mama copiilor mei, e frumuseţea mea”, spunea artistul care, de curând, a anunţat-o că îşi mai doreşte un copil de la ea.
 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate