Roxana (ex Trident) traieste un cosmar continuu: "Nu mi-am vazut fetita de un an, imi este foarte greu sa rezist asa"

Roxana (ex Trident) traieste in continuare un cosmar din cauza faptului ca nu isi poate vedea copilul.

Distribuie pe:

fara descriereInstanta a hotarat ca fiica ei sa locuiasca impreuna cu fostul sot, Marcel Sarbu, iar artista nu si-a mai vazut copilul de un an intreg. Ba mai mult, ea plateste si pensie alimentara lunar, insa este convinsa ca banii nu ajung la fiica ei.

"Nu mi-am mai văzut copilul de un an. Avem custodie comună, dar el nu mă lasă să o văd. Dacă ne întâlnim, iese tămbălău în faţa copilului şi atunci prefer să evit. Din păcate, nu am cu cine să mă înţeleg cu privire la nimic şi atunci am hotărât să fiu eu mai înţeleaptă. Nu am auzit-o nici la telefon. El încalcă legea, dar nu vreau să mai acţionez deloc. Am ajuns în instanţă să mi se facă dreptate şi mi s-a făcut o mare nedreptate", a povestit  Roxana pentru ring.

"El are o ură pe care nu o înţeleg. Îmi e greu să rezist aşa, fără să o văd, dar m-am decis că pentru ea e mai bine. Nu vreau să îi mai văd ochişorii plini de lacrimi atunci când e pusă la mijloc între noi. Îi plătesc pensie alimentară 650 de lei, dar sunt convinsă că nu ajung la fetiţă. Nici cadouri nu pot să îi fac, mai bine îi cumpăr, le păstrez, iar când va creşte va vedea tot ce am făcut pentru ea. Niciun judecător din lumea asta nu poate să îmi ia copilul, e al meu. I-am cerut lui o oră, doar o oră să stau cu ea. El ştie că noi suntem ataşate una de cealaltă şi atunci evită orice fel de întâlnire. Acum câteva luni, a vrut să îi dau acordul să plece cu ea la Disneyland şi am zis da, însă i-am cerut să mă lase să îmi văd copilul înainte de pleca. Nu mi-a mai răspuns şi acum susţine că nu am fost de acord să meargă cu copilul în vacanţă...", a mai adaugat Roxana.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate