Vedete

Roxana, fiica lui Giani Kirita, sare in apararea tatalui: “Eu stiu ca are un temperament mai vulcanic, dar nici ceilalti din echipa Razboinicilor nu sunt usa de biserica” EXCLUSIV

Roxana, fiica lui Giani Kirita, sare in apararea tatalui ei, concurent la Exatlon. Tanara e cea mai mare sustinatoare a lui.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: G.G.


Roxana, fiica lui Giani Kirita, sare in apararea tatalui: “Eu stiu ca are un temperament mai vulcanic, dar nici ceilalti din echipa Razboinicilor nu sunt usa de biserica” EXCLUSIVicon photo

Enervata ca este cel mai comentat concurent de la Exatlon Roxana, fiica lui Giani Kirita, sare in apararea tatalui.

Tanara i-a urmarit evolutia sportivului, asta pentru ca nu rateaza nicio editie a show-ului. Alaturi de fratele ei, Marco, Roxana sta in fata televizorului in fiecare seara de sambata pana marti ca sa-l urmareasca pe tatal ei.

“Ma uit la fiecare emisiune cu tatal meu. Nu am ratat niciun episod din Exatlon pana acum. Stam cu sufletul la gura de fiecare data. Eu stiu ca el are un temperament mai vulcanic, si de aceea se cearta mai des decat ceilalti, dar asta este pentru ca pune suflet in acea competitie si, hai sa recunoastem, ca nici ceilalti din echipa Razboinicilor nu sunt usa de biserica. Dar toata lumea il vede numai pe el vinovat, doar el e cel rau in emisiune si asta nu mi se pare corect", a declarat tanara pentru WOWbiz.ro. 

Roxana, fiica lui Giani Kirita, sare in apararea tatalui si spera ca sportivul sa ajunga cat mai departe in competitia Exatlon: “Oricum nici noi, nici tata nu am dat vreodata importanta vorbelor urate. Astea vor exista intotdeauna indiferent de ce faci si de cum esti. Tata se descurca foarte, foarte bine la Exatlon. Chiar m-a surprins. Imi doresc sa ajunga cat mai departe in competitie!”, ne-a mai spus fiica lui Giani Kirita. 

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu invart “Roata Norocului”! Azi, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu invart “Roata Norocului”! Azi, de la ora 20:00, la Kanal D

Duminica, de la ora 20:00, Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu sunt invitatii vedeta care vor invarti “Roata Norocului”, la Kanal D.

Titlu secțiune