Roxana Ghiță l-a făcut pe Jador să roșească!„M-am gândit la alte chestii” Artistul a făcut un gest surprinzător în fața ei

Jador și Roxana Ghiță au surins pe toată lumea cu declarațiile și cu gesturile făcute în ultimul podcast filmat.

Jador și Roxana Ghiță
Jador și Roxana Ghiță [Sursa foto: Captură video ]
Autor: Madalina Kovacs

In articol:

Jador și Roxana Ghiță s-au reîntâlnit după câteva luni, iar totu a fost fimat și postat, în direct, pe platforma Youtube. Se pare că flirturile care aveau loc la Survivor România s-au mutat și în afara competiției, dar totul a fost spulberat în momentul în care fosta Războinică i-a mărturisit că are un nou iubit.

Totuși, aceasta este convinsă că ea și Jador ar putea face copii chiar frumoși împreună. Nu mult a durat de la această dezvăluire a Roxanei Ghiță și artistul a făcut un gest surprinzător în fața ei. 

Jador
Jador [Sursa foto: Captură ]

Roxana Ghiță l-a făcut pe Jador să se rușineze! 

Chiar dacă nu ar fi vrut să-și riște locul în competiția fenomen de pe Kanal D, Survivor România, fosta Războinică nu ar fi spus nu unei posibile relații cu artistul în afara emisiunii, dar acum totul s-a schimbat de vreme ce s-a reîntors la fostul iubit. Totuși, aceasta este convinsă că ea și Jador ar fi o combinație bună pentru a face copii, căci ambii au multe calități. 

Citeste si: Jador și Roxana Ghiță, despre ce s-a întâmplat între ei înainte să înceapă Survivor România: „La hotel, te-am luat după gât și...”

Roxana Ghiță: Cumva știam că nu avem voie să ne vedem și să nu te superi, dar m-am gândit că nu merită să risc o pedeapsă ca să ne vedem.

M-am gândit la alte chestii, dar nu la asta. Uite, aveam niște discuții cu Mari despre tine, adică m-a întrebat dacă atunci când ajung în România o să... 

Citeste si: Noua lege a asociațiilor de proprietari. Mii de români sunt afectați! Urmează controale în blocuri?- bzi.ro

Jador: Ce i-ai răspuns? 

Roxana Ghiță: Că da! Dar acum toate lucrurile s-au schimbat. 

Jador: M-ai închis, Roxana. Credeam că eu am să te pun în dificultate. „Roxana, ai vrea copii cu Jador?”, am văzut un comentariu acolo. 

Roxana Ghiță: E greu de zis. Făcând abstracție de faptul că am prieten. Nu cred că m-ar deranja. Ar ieșii sigur carismatici și muncitori și negri, după spusele tale. Te-ai mai albit, oricum (n.r.

despre bronzul căpătat din Republica Dominicană). 

Jador, gest necugetat în fața fostei Războinice 

Fără a sta prea mult pe gânduri, Jador a făcut un gest necugetat chiar în fața Roxanei Ghiță și a miilor de spectatori care priveau, în direct, podcastul. Artistul, determinat să-i arate că nu i-a dispărut bronzul, și-a dat pantalonii jos pentru ca aceasta să vadă diferența dintre abdomen și zona unde razele soarelui nu au putut ajunge. 

Citeste si: Roxana Ghiță a spus adevărul. Cu cine ar vrea să aibă o aventură de-o noapte de la Survivor România

Nu foarte impresionată de faptul că artistul aproape și-a dat pantalonii jos, Roxana Ghiță și-a susținut părerea, aceea că Jador și-a mai pierdut din bronzul căpătat la Survivor România. 

Jador
Jador [Sursa foto: Captură video ]

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Jador a pus ochii pe Geta Sterp! Artistul vrea să-i fie cumnat lui Culiță Sterp: ”E frumușică rău”

Roxana Ghiță de la Survivor România, declarații despre plecarea Anei Porgras! "Lipsa ei în concurs îi aduce un minus..."

Roxana Ghiță de la Survivor România, declarații șoc despre băieții din echipa Războinicilor! "Ne scoteau ochii..."

Horoscop Zilnic Joi 17 Iunie 2021: Gemenii vor avea parte de o zi foarte bună din toate punctele de vedere

Nenorocirea care lovește crunt România! Oamenii sunt disperați. Li se fură pământurile

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita superă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Agent secret: „Eu am ucis-o pe prințesa Diana”. Casa Regală e în stare de șoc

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies