Roxana, în prag de eliminare, după ce s-a bătut cu Simina! Ce se va întâmpla cu concurenta de la ”Puterea Dragostei”

Roxana se află în prag de eliminare în Casa Puterea Dragostei. Oare ce se va întâmpla cu concurenta?

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

În urmă cu o zi, Roxana și Simina au creat un scandal monstru în Casa Puterea Dragostei, pe motivul unei posibile infidelități din partea Roxanei. În urma discuțiilor și certurilor, Roxana s-a despărțit de Andy, fiecare reproșând diferite situații legate de cuplul lor.

Citeste si: Roxana și Andy de la Puterea Dragostei s-au despărțit după dezvăluirile Siminei! Roxana a cedat nervos și a atacat-o pe Simina

Ba mai mult decât atât, Roxana a sărit să o bată pe Simina, după ce a fost enervată la culme de vorbele brunetei. Celelalte concurente din Casa Puterea Dragostei au încercat să o stăpânească pe Roxana, pentru a nu ajunge în situația în care una dintre ele să se rănească mai tare.

fara descriere

Citeste si: Jador, declaraţie-șoc după ce Roxana a atacat-o pe Simina la Puterea Dragostei! Cântăreţul e şocat! "O mahalagioaică! Îmi e milă de Andi, că ţine la ea" EXCLUSIV!

Astăzi, însă, frumoasa prezentatoare Andreea Mantea o va pune pe Roxana în fața celorlalți concurenți de la Puterea Dragostei și îi va înmâna unul dintre cartonașe: ori cel galben, ori cel roșu. Oare pe care îl va merita în urma acțiunilor pe care le-a avut în urmă cu o zi în Casa Puterea Dragostei?

Urmăriți emisiunea Puterea Dragostei în fiecare zi, de la orele 11 și 17, pe Kanal D!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate