Roxana Ionescu a castigat cel de-al 13-lea sezon "Dansez pentru tine"! Afla pe ce locuri s-au clasat Nicoleta Luciu si bebelusa Oana!

Roxana Ionescu si partenerul ei George sunt marii castigatori ai celui de-al 13-lea sezon de "Dansez pentru tine".

Distribuie pe:

fara descrierefara descrierefara descrierefara descrierefara descriereTanarul care a intrat in concurs impreuna cu Monica Davidescu a trecut printr-un moment dificil in momentul in care actrita s-a accidentat si nu a mai putut concura.

Sotia lui Aurelian Temisan a fost inlocuita de fosta Mama Natura, iar Roxana si George au parcurs incet, dar sigur, drumul spre marele premiu. George a intrat in posesia unui cec in valoare de 60.000 de euro.

Perechea Roxana Ionescu si George a fost pregatita de coregrafa Andra Gheorghe, alias Cocuta. Tanarul nascut in Dorohoi, intr-o familie cu sapte copii, a ajuns sa locuiasca intr-un centru de plasament, iar viata lui a fost un adevarat cosmar. A fost nevoit sa indure batai crunte, sa manance rar si sa lupte in fiecare zi pentru a avea o viata mai buna.

El si-a cunoscut mama abia dupa ce a implinit 14 ani, iar cu banii de la "Dansez pentru tine" vrea sa isi cumpere o casa in care sa se mute impreuna cu familia.

 

Pe locul al doilea s-a clasat Nicoleta Luciu, iar pe locul trei, bebelusa Oana.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate