Roxana Ionescu locuieste cu un nou barbat! "Ma bucur ca va sta cu mine si daca va fi sa fie ceva intre noi cu atat mai bine!"

Roxana Ionescu a castigat ultimul sezon al show-ului "Dansez pentru tine" si s-a atasat extrem de mult de partenerul ei George. ##VIDEO8967##

Distribuie pe:

Autor: C.I.P

fara descriereRoxana deja i-a luat hainele acasa si de vineri ei doi vor locui sub acelasi acoperis. Mai in gluma, mai in serios Roxana a vorbit si despre o posibila idila intre ea si George.

"Inca nu m-am mutat, i-am luat doar hainele. El a plecat in Dorohoi, iar de vineri vom locui impreuna. Nu este niciun fel de idila intre noi, dar daca s-ar intampla ar fi si mai bine. Ma bucur ca pot sa il ajut sa ia viata de la 0. El are 21 de ani si nu mancase in viata lui o savarina, nici nu stia ce e aia. El e un copil si abia acum descopera lucruri in viata. Va sta la mine pe o perioada nedeterminata, pana cand George va gasi sa isi cumpere o casuta a lui. Nu cred ca as putea sa am o idila cu el. Nu astept cu ardoare o nou relatie si ma simt foarte bine asa. Daca voi primi acel semnal de la persoana potrivita nu voi opune rezistenta.", a dezvaluit Roxana Ionescu pentru WOWbiz.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate