LIVE | Finala Survivor Romania fara descriere

Roxana Ionescu nu vrea banii castigatorului de la Dansez pentru tine! "Doresc sa fiu lasata in pace sa imi vad de viata mea!"

In presa au aparut zvonuri conform carora Roxana Ionescu l-a adus pe George Boghian, castigatorul de la Dansez pentru tine, la ea in casa pentru a-i cere o parte din bani.

Distribuie pe:

fara descriere"Mama Natura" a vorbit in exclusivitate la WOWbiz despre subiectul aparut in presa.

"M-a afectat foarte tare, nu mi se pate normal, nu inteleg oamenii care vorbesc fara sa stie nimic. N-ai cum sa judeci un om care a vrut sa ajute. Am o banuiala ca au plecat de la niste oameni fara suflet, care au pus pe primul loc banii sau vanzarea ziarului. Sunt oameni care nu se gandesc ca toti putem avea probleme.", a spus Roxana.

##VIDEO10727##

"Sunt intr-o postura delicata, doresc sa fiu lasata in pace, sa imi vad de viata mea, imi doresc ca el sa fie fericit, sa aiba o viata normala, sa petreaca un Craciun si un Revelion asa cum am petrecut toti. Eu l-am luat pe George ca pe un frate, nu l-am luat sa il intretin, nu il ajut financiar. Daca eu pot sa cresc si sa imi duc viata asa cum o duc, langa mine cu siguranta mai poate trai cineva si acest om este cel mai bun exemplu.", a continuat vedeta.

"Daca eu maine nu voi mai avea niciun ban, nu va mai avea nici george, daca mie mi se intampla ceva, i se intampla si lui.", a incheiat Roxana.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate