Roxana Kiriţă e revoltată după tragedia ursului care a agonizat pe şosea şi a fost eutanasiat: „De câte suferinţe mai e nevoie să se trezească lumea?”

Roxana Kiriţă e revoltată după tragedia ursului care a impresionat o ţară întreagă.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

Roxana Kiriţă e revoltată după tragedia ursului care a fost eutanasiat. “De câte suferinţe mai e nevoie să se trezească lumea? Vorba aia, “cu cât cunosc mai mult oamenii, încep să iubesc mai mult animalele” se potriveşte atât de bine pentru ţara asta...”, a postat fiica lui Giani Kiriţă. (vezi cum a fost bătută Mariana de la Exatlon)

Citeste si: Ce spune Bianca Drăguşanu despre Giani Kiriţă? S-a speculat că între ei ar fi fost ceva, iar noi avem dovada foto că au ieşit împreună. "A arătat cât de puternic este" FOTO!

Citeste si: Roxana Kiriţă a părăsit definitiv România? Fiica lui Giani Kiriţă a fost condusă de familie la aeroport şi a plecat cu inima frântă! FOTO

Citeste si: Giani Kiriţă a făcut un gest emoţionant în memoria colegului decedat acum 19 ani! Vezi cum l-a omagiat pe Cătălin Hîldan!

Roxana Kiriţă e revoltată după tragedia ursului: „Mutaţi urşii, nu-i omorâţi!” 

Ulterior, Roxana s-a alăturat unei campanii de pe internet, intitulată „Mutaţi urşii, nu-i omorâţi!”. „Semnaţi, vă rog!”, şi-a îndemnat Roxana prietenii. Ursul a fost rănit grav într-un accident petrecut în Harghita, în week-end. Animalul avea labele fracturate și timp de mai bine de 20 de ore a fost lăsat să agonizeze.

fara descriere

Roxana Kiriţă e revoltată după tragedia ursului. Animalul a fost păzit 15 ore

Veterinarul chemat la fața locului pentru a-l eutanasia a ajuns nu numai cu întârziere, dar și fără substanță tranchilizantă pe care s-o poată folosi pentru a-i curma suferința. Perimetrul pe care se afla ursul accidentat și cu labele fracturare a fost păzit timp de 15 ore de oameni ai legii: polițiști și jandarmi.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate