Vedete

Roxana Kirita isi vede tatal in marea finala Exatlon! "Tata va sta..."

Roxana Kirita, fiica lui Giani Kirita ii da sanse mari de reusita tatalului ei, in competitia Exatlon.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: S.A.


Roxana Kirita isi vede tatal in marea finala Exatlon! "Tata va sta..."icon photo

De mai bine de 2 luni, Roxana Kirita se gandeste non-stop la tatal ei si urmareste cu sufletul la gura confruntarile de la Exatlon. Giani Kirita este liderul echipei “Faimosilor”, iar Roxana Kirita ii da sanse mari de reusita tatalui ei la Exatlon. (Planul secret pus la cale de Anda Adam si Andrei Stoica) 

Ce-i drept, pana acum, Giani Kirita a reusit sa-si mobilizeze colegii de echipa intr-un mod extraordinar, ca un adevarat antrenor.

In plus, el a adus si puncte importante echipei sale si daca nu s-ar fi accidentat probabil ca prestatia sa ar fi fost cu mult mai buna.

Accidentarile sunt marea spaima a Roxanei, fiica lui Giani Kirita fiind convinsa ca daca acestea nu s-ar fi produs, tatal ei ar fi putut castiga Exatlon.

“Tata va sta la Exatlon pana la final. De castigat nu stiu daca va castiga, nu pot sa fiu sigura de asta pentru ca depinde de foarte multe chestii. Daca nu s-ar fi accidentat pe parcurs ar fi fost posibil. Asa, tot ce pot sa spun e ca va rezista, va sta pana la final. Bine, daca nu vor exista si alte accidentari”, a declarat Roxana Kirita.

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune