Roxana Kiriţă nu ar mai fi chiulit de la şcoală dacă primea 10 lei pe zi: „Acum mă? După ce am terminat? Păi ce prezenţă aveam în felul ăsta!”

Amicii fiicei lui Giani au aflat că Roxana Kiriţă nu ar mai fi chiulit de la şcoală dacă primea 10 lei.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan


In articol:

E clar că Roxana Kiriţă nu ar mai fi chiulit de la şcoală dacă primea 10 lei. Fiica lui Giani, care a terminat liceul anul trecut, a comentat cu umor ştirea care spune că elevii vor primi câte 10 lei pentru fiecare zi făra absenţe.

Citeste si: Giani Kiriţă a invitat-o la un suc pe Mariana de la Exatlon! La final, cei doi au făcut o partidă de skandenberg! FOTO

Citeste si: Surpriză colosală de ziua lui Giani Kiriță! Victor Slav și Cătălin Cazacu au intrat peste el în casă, în toiul nopții: „Bă, ați înnebunit?!”

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

Citeste si: Giani Kiriță, de urgență la spital. Ce s-a întâmplat cu vedeta

Roxana Kiriţă nu ar mai fi chiulit de la şcoală dacă primea 10 lei: "Fraieri că aţi băgat abia acum” 

„Acum mă? După ce am terminat? Păi ce prezenţă aveam în felul ăsta! Fraieri că aţi băgat abia acum”, a scris Roxana. Vouchere de 10 lei pentru fiecare elev care are o zi cu prezenţă integrală, prevede una dintre măsurile anunţate de PSD pe site-ul oficial.

Roxana Kiriţă nu ar mai fi chiulit de la şcoală dacă primea 10 lei. E vorba despre un proiect ce vizează Educaţia

Nu mai e un secret că Roxana Kiriţă nu ar mai fi chiulit de la şcoală dacă primea 10 lei. Măsura face parte dintr-un document numit "Măsuri prioritare pentru semestrul al II-lea", care cuprinde mai multe proiecte ce vizează Educaţia.

 

Galerie foto 
Citește și:

Fiica lui Giani Kiriţă a salutat condamnarea lui Liviu Dragnea la închisoare cu executare: „Parcă sunt mai bine dispusă acum!”

Suporterii i-au vandalizat maşina lui Giani Kiriţă! Cum au trecut Giani şi colegii săi peste cea mai grea perioadă de la Dinamo!

Horoscop. Cele mai incompatibile zodii! Vor avea o relație toxică. Nu pot fi fericite împreună

Giani Kiriță, încolțit de foștii rivali de la Exatlon, chiar în emisiunea pe care o prezintă, ”Vulturii de noapte”

Giani Kiriţă se antrenează cu Leonard Doroftei pentru lupta de K1 cu Daniel Chiriţă: “Ca Leonard Doroftei, sunt campion mondial”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies