Roxana lui Salam, eșec total în lumea modei! Se visa Kim Kardashian, dar afacerea cu haine a ajuns un dezastru

La patru ani după ce iubita lui Florin Salam s-a lansat în afacerile cu haine, Roxana Dobre nu a reușit să producă nici un ban cu firma ei.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

E mult mai simplu să cheltui bani pe haine decât să faci bani din acestea. Este și cazul Roxanei Dobre, iubita lui Florin Salam, care în urm cu 4 ani își deschidea o firmă prin care spera să schimbe trendul în modă așa cum manelistul a fpcut-o în muzică.

Așa a aprăut firma ”Jaqueline Maria SRL” (după numele fiicei lui Salam și a Roxanei), înregistrată în Popești Leordeni, la ”reședința regelui”.

Roxana lui Salam, eșec total în lumea modei! Firma brunetei, fără activitate

fara descriere

Problema e că din 2016 și până azi, firma nu a avut nici o activitate și nu a depus nici un bilanț contabil. Societatea apare ca activă, are doi asociați și un administrator (Roxana Dobre) dar nici un angajat.

Citeste si: ”Regele” Florin Salam sfidează COVID-19 și se întoarce pe scenă! Interes uriaș pentru primele show-uri de după relaxarea măsurilor

Citeste si: Florin Salam a intrat în atenția Poliției! Manelistul a cântat la un botez cu peste 300 de invitați

Citeste si: Petrecere de lux în familia lui Florin Salam. Betty Stoian i-a tăiat moțul fiului său, Mathias

fara descriere

Florin Salam este unul dintre cei mai bogați cântăreți din România și cu siguranță că își poate întreține din câștigurile lui din muzică întreaga familie, însă statutul de femeie întreținută nu i se potrivea Roxanei, care tot timpul a vrut să aibă proprii bani, plus că moda e una dintre marile ei pasiuni. Asta nu este însă suficient pentru a fi și un bun om de afaceri, se pare.

fara descriere

Roxana lui Salam, eșec total în lumea modei! Manelistul, investiții deștepte

fara descriere

Pe de altă parte, Florin Salam a început de ceva vreme să-și plaseze banii în diverse invetiții, mai ales în cele imobiliare. El deține mai multe apartamente în București, o vilă în Berceni și una în Popești și participă financiar la ridicarea unui cartier de blocuri în sectorul 6. De asemenea, Florin Salam și-a înregistrat numele la OSIM în legătură cu produse vestimentare și muzicale.   

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate