Roxana Marinescu, cadou fabulos de ziua ei de naștere! Niciodată nu a fost atât de fericită

Roxana Marinescu, devenită Schwartz după căsătorie, a avut parte, zilele trecute, de surpriza vieții ei, chiar cu ocazia zilei sale de naștere, soțul ei, esteticianul Victor Schwartz având grijă ca momentul cu pricina să nu poată fi uitat vreodată.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu


In articol:

fara descriere

Mai exact, ințial, Roxana marinescu credea că merge într-o mică vacanță, în Iasrael, pentru a petrece ziua de naștere alături de familia soțului ei. Dar, de fapt, de acolo, Victor a avut grijă să facă niște aranjamente care să o facă să plângă de bucurie pe focoasa brunetă.

Citeste si: Adevărul despre operațiile estetice ale Mihaelei Rădulescu!

Citeste si: Roxana si Victor Schwartz, topiti dupa baietelul lor! Vezi cum au fost surprinsi cei trei! VIDEO EXCLUSIV

Citeste si: Baietelul Roxanei Schwartz, o noua sedinta foto! Pentru ce a pozat micutul Edy! Foto!

Astfel, pe când Roxana Marinescu și Victor Schwartz erau la restaurant și închinau o cupă de șapanie în cinstea brunetei, în fața vilei din România pe care o au câțiva oameni se dădeau peste cap ca totul să fie în perfectă ordine, iar sărbătorita, la întoarcerea în țară, să aibă parte de o surpriză. Nu de altceva, dar ei ”aranjau” cadoul: un bolid german, de câteva zeci de mii de euro, de culoare albă, mașina pe care Roxana recunoștea, încâ de acum câțiva ani, că visează să o aibă.

Normal, Roxana, în momentul în care a văzut mașina așezată acolo, a pozat-o și, fericită, mulțumindu-i soțului ei, a postat câteva imagini cu bolidul pe contul ei de socializare, iar felicitările au început să curgă pe bandă rulantă. ”Și iată că a sosit și cadoul de ziua mea”, a anunțat Roxana Marinescu pentru ca, după câteva minute, să explice și de ce a primit un asemenea cadou: ”Sunt și frumoasă și gospodină... și "modestă”.

fara descriere

Roxana Marinescu s-a reinventat

 

Pasionată de sport de mică, Roxana Schwartz vrea să se dedice mai mult antrenamentelor fizice, aşa că în ultima vreme a fost nelipsită de la sala de fitness. Bruneta a jucat tenis în copilărie, sportul alb fiind pentru ea o rampă de lansare. Treptat, Roxana a lăsat racheta, a cochetat cu modellingul şi a intrat în lumea make-up artistilor, iar de curând a început un curs de antrenoare de fitness. În paralel cu meseria de mămică, ce o solicită la maximum, Roxana Schwartz şi-a găsit timp pentru pasiunea ei, fitness-ul. Iniţial s-a dus la sală ca să să scape de cele 35 de kilograme pe care le luase în sarcină, dar apoi antrenamentele zilnice au devenit un mod de viaţă. Acum, bruneta vrea să-i ajute şi pe alţii să slăbească sănătos şi să-şi tonifice musculatura.

Fostul model s-a căsătorit în 2013 cu medicul estetician Victor Schwartz, iar doi ani mai târziu după multe proceduri de fertilizare in vitro a venit pe lume şi fiul ei, Edi. De atunci bruneta a renunţat la cariera ei în modelling şi s-a dedicat copilului. Roxana a urmat cursuri de make-up şi a profesat în domeniu, iar acum vrea să-şi schimbe complet job-ul, iar o carieră sportivă îi surâde mai mult ca oricând.     

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate