Roxana Marinescu, moarta in sicriu! Bruneta s-a filmat in ipostaze socante

Roxana Marinescu a acceptat sa filmeze pentru noul videoclip al lui Nicky (ex-Boombastic). Imaginile cu bruneta sunt de-a dreptul socante, caci apare “moarta” intr-un sicriu.

Distribuie pe:

Autor: G.G.

fara descriereDe curand, solistul a filmat videoclipul piesei “Ce face dragostea din om” si a ales-o pe Roxana Marinescu drept personaj principal. Nicky are rolul de povestitor, iar bruneta a intrat in pielea femeii care a fost inselate de sot.

fara descrierePersonajul pe care ea il interpreteaza decide sa se razbune pe sotul ei, asa ca Roxana isi insceneaza moartea. Scenele cu bruneta in sicriu sunt de-a dreptul macabre. Dupa ce este “ingropata”, Roxana reapare vie si nevatamata, insa alaturi de noua ei iubire, de data aceasta, o femeie la fel de sexy ca ea.fara descriere

fara descriereNicky canta de la varsta de 9 ani. Artistul a invatat sa cante muzica gospel intr-o biserica. El a fost unul dintre componentii trupei Boombastic. In prezent are propriul studio audio-video YaYa Production si canta sub numele de Nicky YaYa.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate