Roxana Marinescu si sotul ei, Victor Schwartz, nu se dau batuti! Bruneta va face o noua operatie la trompe! “Ne dorim foarte tare copii”

Roxana Marinescu si sotul ei, medicul estetician Victor Schwartz, isi doresc cu ardoare sa devina parinti. Din pacate, pana acum nu au reusit asta, desi au facut zeci de invetigatii, operatii si tot ce era posibil.

Distribuie pe:

Autor: G.G.

fara descriereRecent, Roxana l-a cunoscut pe un medic grec, renumit, care i-a dat sperante. Bruneta s-a programat la o consultatie, la clinica lui din Atena, la inceputul lunii decembrie.

Bruneta va fi supusa unei noi interventii chirurgicale si recunoaste ca ii este foarte frica.

fara descriereMedicul grec Andreas Vythoulkas“Suntem la a cincea fertilizare. Acum cateva luni incetasem sa mai lupt si imi luasem gandul ca voi putea ramane insarcinata, dar l-am cunoscut pe medicul grec Andreas Vythoulkas si am reusit sa sper si sa incerc din nou. Insa problema este ca trebuie sa facem fertilizarea in Atena. Am gasit cea mai buna clinica unde au rata de reusita de 60% fata de 30 cum este in alte parti. Trebuie sa mergem in decembrie. Medicul o sa imi faca o noua operatie laparoscopica la trompe si anumite investigatii. Imi este tare frica de o noua anestezie generala pentru ca am facut 7 anestezii in 2014, si aceasta este a treia operatie! Dar trebuie sa lupt pentru a avea un copil si niciun sacrificiu nu este prea mare chiar daca am trecut acum cateva luni, dupa ultimul esec, printr-o perioada foarte grea: plangeam din orice, eram mai sensibila. Cu ajutorul lui Victor am depasit momentul! Glumeam cu el si ne gandeam cum ar fi ca Dumnezeu sa ne dea 3 copii dintr-o "lovitura”. Domnul doctor ne asteapta, i-am trimis deja dosarul nostru cu analize si ne-a spus ca sunt sanse”, ne-a declarat Roxana Marinescu.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate