Vedete

Roxana Moise, in vacanta promisa de sot inca de cand se afla la Exatlon "Vom avea o a doua luna de miere" FOTO

Roxana Moise, fosta concurenta de la Exatlon, a plecat in vacanta promisa de sotul ei inca de cand aceasta era in competitia din Republica Dominicana.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: C.L.


Roxana Moise, in vacanta promisa de sot inca de cand se afla la Exatlon "Vom avea o a doua luna de miere" FOTOicon photo

Roxana Moise a avut parte de multe surprize de cand a venit acasa, din Republica Dominicana. Inca de cand era in competitia Exatlon, sotul ei, Laurentiu Moise ne-a dezvaluit ca dupa ce Roxana se intoarce acasa, vor pleca in a doua luna de miere.

Laurentiu Moise nu s-a multumit doar cu aceasta surpriza, el i-a daruit sotiei sale si o super masina.
Roxana si sotul ei au aniversat 5 ani de casnicie chiar in perioada in care tanara se afla la Exatlon. Atunci, Laurentiu a marturisit ca este foarte mandru de sotia lui si ca atunci cand se va intoarce acasa vor pleca intr-o vacanta, a doua lor luna de miere.


Ei bine, cei doi se afla acum in vacanta promisa si din imaginile postate pare ca sunt tot mai indragostiti unul de celalalt.


“Sunt mandru de ea, nici nu am cum sa fiu altfel. Am niste trairi care nu se pot descrie in cuvinte. Avem o relatie aproape de perfectiune, mai ales de cand a venit pe lume si copilul nostru”, marturisea sotul Roxanei cand tanara se afla departe, in competitia Exatlon, de unde a fost eliminata chiar inainte de semifinale. 
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune