Roxana Nemeș a cedat! A izbucnit în lacrimi, după ce a fost atacată în emisiune: „Nimeni nu știe ce am eu în suflet...”

Roxana Nemeș a izbucnit în lacrimi după o ceartă cu Andreea Tonciu. Blondina a cedat și și-a deschis sufletul.

Autor: Amalia Florea

In articol:

Roxana Nemeș a devenit ținta atacurilor celor trei controversate concurente de la Bravo, ai stil! Celebrities, respectiv Andreea Tonciu, Oana Radu și Cristina Șiscanu. Încă de la prima apariție a sa în competiția stilului de la Kanal D, artista a fost atacată din toate părțile, iar lucrul care o deranjează cel mai tare este că fetele se iau de viața ei personală și de trecutul ei. 

Roxana Nemes nu a mai suportat și a răbufnit: „Dacă eu o să mai aud...”

A răbdat cât a răbdat, dar a ajuns la limită și a izbucnit în lacrimi în emisiune, după o ceartă aprinsă cu Andreea și Cristina. Motivul lacrimilor Roxanei nu este legat de ținutele ei sau despre evoluția ei în această emisiune, ci de faptul că fetele se iau de viața ei personală și de cariera muzicală. ( Vezi AICI cum explică  Roxana Nemeș aroganța de la ”Bravo, ai stil! Celebrities”)

În ediția de vineri seară a emisiunii, Andreea a avut un atac de furie, dar bineînțeles că Roxana nu s-a lăsat călcată în picioare. Cu toate că este o fire extrem de puternică, blondina a clacat și a început să plângă la testimoniale. 

Citeste si: Cât a luat Cristina Şişcanu pentru o postare pe Instagram "Mi-a părut rău" Chiar și jurații de la ”Bravo, ai stil! Celebrities” au fost uimiți

Citeste si: Raluca de la Bambi pune toți bărbații pe fugă! Chiar și sora ei, Denisa, a fugit de acasă: ”Devine obositor la un moment dat”

Roxana Nemeș: Dacă eu o să mai aud că vorbiți despre viața mea, despre cariera mea muzicală sau despre familia mea, ma iau si plec. 

Că nu ma cunoasteti. Nu glumesc. 

Citeste si: Îl mai știți pe Sergiu, tăticul călăreț de la Iași? A dat cu piciorul la tot, a vândut casa cumpărată din donații și s-a mutat din nou în ghetou. Acum, în fața porții stă parcat șmecherește un BMW X6 – Foto- bzi.ro

Cine sunteți voi să vă permiteți? Eu am o carieră de 13 ani.

O țară întreagă mă iubește, cu bune și cu rele. Vă permiteți cam multe cu un om care a muncit și muncește. Mi-ar fi rușine. Toate vă dați perfecte. Prea mult vă băgați în viața mea personală. 

În momentul în care ești artist, automat atragi și oameni care nu te plac. Asta nu înseamnă că mă reprezintă, asta nu înseamnă că voi mă cunoașteți. Nu o să permit nimănui să se bage în meseria mea sau în viața mea ca om. Punct

Andreea Tonciu: Măi, fetiță, cu cine vorbești tu așa? Vezi că mă iau nervii și e gravă situația cu mine

Roxana Nemeș: Mă fetiță?

Andreea Tonciu: Ieși! Eu sunt doamnă. Știi ce înseamnă să fii doamnă? Să nu ai multe la activ. 

Roxana Nemeș: Tu vorbești? Daca tu îți mai permiți...

Andreea Tonciu: Nu-mi spui tu mie ce îmi permit! Ai ințeles? Nu pot să mă liniștesc cu ea

Roxana Nemeș: Să nu îți crape vreo venă!

„Nimeni nu stie  ce e în sufletul meu. Nimeni nu știe cum m-am simțit eu azi, ieri cum m-am simțit. Am luat o grămadă de medicamente să mă pun pe picioare. Nu m-am plâns la nimeni”, a declarat, printre lacrimi, Roxana Nemeș, după discuția aprinsă din platou.

Distribuie pe:
Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Oana Radu, acuzată că are o strategie pentru a câștiga competiția „Bravo, ai stil! Celebrities!”. Roxana Nemeș a dat-o de gol?

In aceasta seara, de la ora 23:00, la “Bravo, ai stil! Celebrities”, Roxana Nemes, pusa la punct de catre jurati. Ce greseli de neiertat a facut concurenta?

Atac dur între Cristina Șișcanu și Roxana Nemeș la “Bravo, ai stil! Celebrities”: “Dacă aș polemiza cu tine, ți-aș fractura creierul, draga mea!”

Vor veni Ducii de Sussex la înmormântarea Prințului Philip?

Planul lui Bill Gates de care nimeni n-a știut până acum. Până și experții sunt stupefiați

Radu Bănică, fiul lui Ștefan Bănică rupe tăcerea! Ce îi făcea Andreea Marin când era copil!

Lovitura sub centură primită de Charles. Regina Elisabeta nu va face niciodată acest gest

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies