Roxana Nemes  - partea a II-a - Cui ii mai arde de citit?! Uite-o pe apetisanta blonda goala in biblioteca!!!

"Ai citit vreodata Shakespeare? Nu, cine l-a scris?", cam asa suna un banc rautacios despre o discutie intre blonde, purtata in mijlocul bibliotecii. In cazul nostru, din fericire, blonda este Roxana Nemes. ##GALLERY14##

Distribuie pe:

 

fara descrierefara descriere"Ai citit vreodata Shakespeare? Nu, cine l-a scris?", cam asa suna un banc rautacios despre o discutie intre blonde, purtata in mijlocul bibliotecii. In cazul nostru, din fericire, blonda este Roxana Nemes si este singura in lupta ei cu cunoasterea, dar mai ales cu recunoasterea faptului ca, macar uneori, chiar si blondele citesc.

Roxana Nemes, partea I - Pictorial incendiar cu cea mai dorita blonda din Romania!"

fara descrierefara descriere Si imbracata, am putut citi in ochii Roxanei Nemes setea de cultura, asa ca atunci cand vedeta a hotarat sa se dezbrace de dragul lui Iorga, Blaga sau Marquez, ne-am convins ca exista o conexiune intre misterele bibliotecii si misterele, atat de evidente, ale Roxanei. Un motiv in plus, deci, sa luam cu asalt bibliotecile: nu stiti cand, nu stiti cum, dar Roxana s-ar putea sa va sara in brate chiar din raftul la care va asteptati mai putin!

 

Autor foto: Adi Coco

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate