Roxana Nemes , partea I - Pictorial incendiar cu cea mai dorita blonda din Romania, in biblioteca: "Sunt bonda si citesc, maine, jur, ma dezgolesc!"

Gata, a mai cazut un mit! Dar a cazut silentios, discret, pentru ca e vorba de o biblioteca, de expresia “Liniste, va rugam!” si de legenda care sustine ca blondele nu stiu/nu vor/nu pot sa citeasca in incinta.

Distribuie pe:

Autor: A.B.C.

##GALLERY12##

fara descrierefara descriereNoroc cu Roxana Nemes, mai nou aplecata si pe lectura, nu numai pe muzica. Si pentru ca Roxana si-a dorit sa se simta ca acasa printe rafturile pline cu carti, a ales o tinuta sumara, de sambata seara. Practic, tinuta standard a cititoarei inraite prinsa asupra faptului exact inainte sa se bage in pat, insotita de clasici.

 

fara descrierefara descriere Surse din anturajul Roxanei sustin ca artista s-a simtit foarte bine pierduta printre cuvinte, in timp ce doua treimi dintre volume nu si-au revenit nici pana acum din soc, in special romanele de dragoste si literatura de razboi. Pentru ca mai are de vizitat si standul de harti/antichitati/religie, visul oricarei blonde care se respecta, Roxana a promis ca va reveni si maine in biblioteca. Chiar daca pentru asta va trebui sa-si smulga hainele de pe ea. Pe toate!

 

Autor foto: Adi Coco

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate