Roxana s-a dat de gol! Cu câți bărbați s-a sărutat în vacanță, în afară de Andy

Roxana a oferit astăzi o informație de zile mari. Ce a făcut în vacanță, după ce l-a sărutat pe Andy, fostul iubit.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere

La scurt timp după ce a făcut o adevărată criză de gelozie, Roxana a recunoscut că s-a sărutat în vacanța de Paște nu cu un singur bărbat, ci cu doi.


In articol:

Povestea se complică pentru concurenta de la Puterea dragostei, care a fost prinsă cu mâța în sac, după ce a a plâns pentru că Bogdan a început să îi acorde mai multă atenție lui Bogdan.

„A fost un sărut și un pupicel, atât. Nu am ce să fac, nu am cum să mai demonstrez că țin la tine”, s-a dat de gol Roxana în fața colegilor săi de emisiune, dar și în fața lui Bogdan, care nu ăi poate ierta trădarea.

Citeste si: Roxana de la „Puterea dragostei”, crize de gelozie! Scene în premieră, la limita difuzării

Citeste si: Andreea Mantea, anunț important pentru telespectatori! Ce se va întâmpla la Puterea Dragostei

Citeste si: Șocant! O mamă și-a omorât copilul pentru că vorbea prea mult. Ce a determinat-o, de fapt, să-l strângă de gât

Acesta nu mai vrea să audă de Roxana și este dispus să le ofere o șansă Gallinei, dar și Anei, care s-a arătat dispusă să îl cunoască mai bine pe Mocanu.

De altfel, aceasta a fost de acord să meargă cu Bogdan în Camera Roșie.

Roxana de la „Puterea dragostei”, crize de gelozie! Scene în premieră, la limita difuzării

Roxana a făcut o adevărată criză zilele trecute atunci când a văzut că Bogdan Mocanu se apropie din ce în ce mai mult de noua concurentă, Ana-Maria. Astăzi, au fost difuzate imagini din acea zi, în care Bogdan a încercat să o liniștească.

„Ea m-a întrebat ce ar trebui să facă să îmi demonstreze. I-am zis că ea nu caută cu alții. Dacă aș vrea să fiu numai al ei, aș fi numai al ei. Acum am explicat în fața ei. Eu chiar mă dedic unei persoane. Când am zis să fie numai a mea, atunci să se comporte ca atare. I-am dat un sfat, că nu asta e calea, să vorbească cu toți din casă. Roxana, tu poți să faci ce vrei tu. Nu îți cer să fii cumva”, a explicat Bogdan în gala de astăzi.

Bogdan nu o mai vrea pe Roxana

„A, deci să mai lupt pentru fostul meu iubit? Ce am făcut? Știu ce am făcut înainte. Aici în emisiune ce am mai făcut”, s-a mai întrebat Roxana.

„Cum poți să spui tu în emisiune de față cu o țară întreagă și apoi să vorbești cu alții la finalul emisiunii?, a încercat Bogdan să afle în emisiune de la fosta sa iubită. 

„Nu o mai vreau lângă mine, e o femeie în care trebuie să investești mult prea multă răbdare și timp. Nu îmi place”, a conchis Bogdan.

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate