Roxana sare la bătaie la Bianca și Livian, la Puterea Dragostei. Scene șocante în platoul emisiunii

Scene șocante s-au derulat în paltoul emisiunii Puterea Dragostei. Roxana a aruncat cu un scaun în Bianca și a sărit la bătaie la ea și Livian.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Un scandal uriaș a izbucnit între Roxana și cuplul format din Livian și Bianca, după ce îndrăgostiții au fost surprinși vorbind despre ea. În timpul galei Puterea Dragostei, discuțiile au devenit din ce în mai aprinse.

Roxana a sărit la bătaie la Bianca și a aruncat cu un scaun în ea, iar ceilalți concurenți au sărit imediat între ele pentru a calma spiritele. Livian a vrut să vorbească cu ea, dar a fost ținut departe de colegii de emisiune.

Citeste si: Harry și Meghan, în casa miliardarului rus care a vrut să-și taie soția de față cu toată lumea - evz.ro

Obiecte din decor au fost sparte și a fost nevoie de intervenția staff-ului pentru a se asigura că nu se va ajunge la o bătaie în toată regula. Imaginile surprinse sub șocante, iar Andreea Mantea a venit într-o fugă în platou.

Citeste si: Ireal! Culiță și Iancu Sterp, făcuți praf de Larisa de la ”Puterea Dragostei”! ”Așa sunt țăranii când se ajung la tv”

„Nu vă este rușine? Coboară tonul cu mine!”, i-a spus Andreea Mantea Roxanei. „Cartonașe roșu și galben!”, a cerut frumoasa prezentatoare.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate