Roxana și Andy de la Puterea dragostei, din nou împreună!

Roxana și Andy, foștii concurenți de la Puterea dragostei, din nou împreună

Distribuie pe:

Autor: R.L.

Roxana și Andy, cei doi foști concurenți de la Puterea dragostei, au îngropat securea războiului!

Roxana Buzoiu și fostul ei iubit de la Puterea dragostei, Andy Adetu, au lăsat deoparte neînțelegerile și resentimentele și au ajuns din nou împreună. De data aceasta pentru a face reclamă unui magazin de haine.

Roxana și Andy de la Puterea dragostei au făcut împreună o ședință foto pe străzile din București. Foști concurenți în emisiunea matrimonială de la Kanal D și foști parteneri, Andy și Roxana au fost manechini pentru a promova un brand de haine.

Incredibil, ce a spus Roxana despre Iancu la două luni de la despărțire. "Mă voi întoarce la el"

Roxana Buzoiu nu a rămas datoare față de Iancu Sterp, cel care i-a fost iubit în ultima perioadă la Puterea dragostei, și i-a dat o replică dură la două luni de la despărțire.

Primul sezon de la Puterea dragostei s-a terminat de mai bine de două luni, însă ecourile continuă. Mulți dintre cei care i-au îndrăgit pe concurenții din show-ul amoros se întreabă ce se mai întâmplă în cuplurile care au existat în casă și dacă între anumite personaje se mai poate ajunge la o împăcare.

Unii dintre cei care suscită în continuare interes în rândul publicului sunt Roxana Buzoiu și Iancu Sterp. Cei doi au format o pereche foarte frumoasă în ultima perioadă a emisiunii moderate de Andreea Mantea și se părea că totul va fi perfect între ei vreme îndelungată.

Citeste si: Raluca de la Puterea dragostei s-a făcut de râs la plajă! Cum a apărut cu iubitul ei

Citeste si: Dezvăluiri de senzație despre Iancu de la ”Puterea Dragostei”! Bernadett dă cărțile pe față: ”Ne-am sărutat” EXCLUSIV

Citeste si: Șocant! Mama Siminei a leșinat când a aflat vestea! Momente cumplite pentru fosta concurentă de la Puterea Dragostei

Din păcate, nu a fost deloc așa, întrucât, chiar în săptămâna finalei, Iancu avea să pună punct idilei, iar motivul deciziei a fost legat de atitudinea tinerei. De altfel, puțin mai târziu, în premieră pentru WOWbiz.ro, el avea să detalieze mai mult pe marginea acestui subiect. "Nu este ce îmi doresc eu. Roxana nu se poate controla, are un comportament vulcanic, și mie îmi displace acest lucru. Vreau să fiu relaxat în relație, nu mereu în gardă", avea să povestească Iancu Sterp pentru WOWbiz.ro.

Pe de altă parte, nici frumoasa femeie nu a rămas datoare. Roxana a vorbit despre relația cu Iancu Sterp, în stilul ei, fără menajamente. "Mi-a plăcut de el, dar este un băiat imatur. Așa am simțit însă atunci să fac, să îl iubesc. Acum, nici nu se mai pune problemă. Mă voi întoarce la el cu siguranță. Sigur, când voi avea 60 de ani și voi merge în baston!", a spus, amuzata, fostă concurență de la Puterea dragostei într-un live pe kfetele.ro.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate