Roxana și Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei s-au despărțit! Concurentul a confirmat ruptura

Bogdan și Rocana de la Puterea Dragostei nu mai formează un cuplu. Concurentul a făcut prima declarație după ce s-a despărțit de iubita lui.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

După ce s-a aflat că Raluca și Ricardo nu mai formează un cuplu, a ieșit la iveală că alți doi concurenți de la Puterea Dragostei s-au despărțit. Este vorba despre Roxana și Bogdan Mocanu.

Cuplul lor a fost unul extrem de controversat și mulți dintre admiratorii emisiunii nu au crezut în veridicitatea sentimentelor ei. Faptul că a fost cuplată cu Andy și apoi s-a sărutat cu grecul Alexander i-a făcut pe telespectatori să creadă că tânăra nu este pregătită pentru o relație stabilă. Mai mult, la intrarea lui Bogdan în casă ea nu și-a arătat interesul pentru el, dar a acceptat atenția pe care el i-o oferea necontenit.

Citeste si: Raluca și Ricardo de la Puterea Dragostei s-au despărțit definitiv! Prima declarație a concurentului: „Nu mai există”

Citeste si: Gestul făcut de Ricardo de la Puterea Dragostei după despărțirea de Raluca! Fanilor nu le-a venit să creadă

Citeste si: Bombă! Cu ce se ocupă cu adevărat Loredana Chivu? Iubita lui None câştigă mii de euro, lunar! Ce crezi că face? EXCLUSIV!

fara descriere

Bogdan Mocanu a confirmat că el și Roxana s-au despărțit

Dacă aseară erau împreună, dimineața zilei de astăzi i-a surprins despărțiți pe Roxana și Bogdan Mocanu. El a șters de pe pagina lui de Instagram toate fotografiile în care apărea alături de iubita lui, fapt ce i-a făcut pe fanii emisiunii să devină suspicioși.

„Eu consider că noi toți care vă susținem pe tine și pe Roxi merităm și noi să știm dacă voi mai sunteți sau nu împreună. Noi vă iubim și vă respectăm deciziile amândurora, dar vrem și noi să știm de voi. Oricum, indiferent de ce ați ales voi, vă voi susține pe amândoi în aceeași masură”, i-a scris o fană lui Bogdan Mocanu, pe pagina lui.

„Nu mai suntem”, a răspuns el scurt, confirmând ruptura dintre el și Roxana.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate