Roxana și Iancu Sterp de la ”Puterea Dragostei”, adevărul despre relația lor: ”Nu are nicio șansă să scape” | EXCLUSIV

Roxana, una dintre cele mai populare concurente ale primului sezon de la ”Puterea Dragostei” și Iancu Sterp, fratele mai mic al celebrului Culiță Sterp, au avut, în show-ul fenomen moderat de Andreea Mantea la Kanal D, o relație cât se poate de serioasă.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere

Cu toate acestea, bomba sexy și Iancu s-au despărțit în timpul show-ului ”Puterea Dragostei”, Roxana explicând că mai tânărul ei iubit ar fi fost vinovat.

Citeste si: Bianca, marea câștigătoare a show-ului ”Puterea Dragostei”, mărturisiri în exclusivitate pentru WOWbiz.ro! ”Roxana nu e fată rea”

Citeste si: Finaliștii de la Puterea Dragostei s-au întors în România! Primele imagini cu ei la Aeroportul Otopeni! Thalida, Roxana, Simona, Bogdan Iordache, Alex Bobicioiu, Iancu și Beni spun totul pentru WOWbiz.ro

Citeste si: Bogdan Mocanu spune TOT ce are pe suflet după marea finală! Vezi ce simte cu adevărat pentru Roxana! Doamne, ce poveste nebună de dragoste! "Frumos" EXCLUSIV!

Acum, însă, sunt prieteni și, din ceea ce se poate observa, sunt chiar extrem de apropiați. ”Acum ne înțelegem mai bine decât înainte, suntem prieteni buni. Când eram împreună amândoi eram mai recalcitranți, dar acum ne înțelegem foarte bine”, ne-a explicat, în exclusivitate, Roxana de la ”Puterea Dragostei”. Cu toate acestea, ne-a mai recunoscut, în exclusivitate, Roxana de la ”Puterea Dragostei”, Iancu i-a ”rămas la inimă”. Și, cum bomba sexy este o femeie decisă, știe ce să facă pentru a-l ”îmbrobodi”, din nou, pe Iancu.

Iar planul, spune Roxana, mai în glumă, mai în serios, este gata făcut. ”O să mă duc, că vrea, că nu vrea, la el la stână. O să o vizitez pe mama soacră. Fosta...”, spune, râzând, Roxana, lucru pe care îl aude, la un moment dat, și Iancu. Iar fostul concurent de la ”Puterea Dragostei”, încearcă să se eschiveze. ”Dar, ce, vrei sa vii singură? Dacă vii singură, poate ne împăcăm...”, spune Iancu, zâmbindu-i Roxanei, punându-și în evidență gropițele după care este topită senzuala fostă concurentă de la ”Puterea Dragostei”. Mai mult, supralicitează: ”Ea știe deja ce aș putea eu să o învăț la stână... O să o pun la probă”, spune Iancu, la care  Roxana intervine: ”Îi e frică dacă vin singură. Nu îmi rezistă. Nu rezistă lângă mine, nu are nicio șansă să scape”.

fara descriere

Cu toate acestea, Roxana decide să joace ”dur”, să îl incite puțin pe Iancu, trucurile ei femeiești transformându-l, probabil, într-o victimă pe fostul concurent de la ”Puterea Dragostei”. ”Nu prea merită să fac sacrificii de dragul lui, la ce a făcut, nu prea merită. Înainte, da, merita, dar acum...”, spune Roxana de la ”Puterea Dragostei”, privindu-l cu ochii ei albaștri pe Iancu care, în acel moment, pare ușor derutat de atacul frumoasei concurente.

 

Roxana de la ”Puterea dragostei” știe cum trebuie să fie bărbatul ideal

Roxana de la ”Puterea Dragostei” a fost, de-a lungul timpului, una dintre cele mai controversate fete din casă. Parcursul ei în emisiune a fost unul plin de suișuri și coborâșuri și mulți dintre telespectatori au criticat-o pentru faptul că s-a cuplat cu mai mulți băieți. Pe de altă parte, frumoasa concurentă a reușit să cucerească inimile a sute de mii de fani prin felul ei de a fi. Sinceră, impulsivă și fără să îi menajeze pe cei din jur, Roxana a intrat deseori în conflicte, atât cu fetele din casă, cât și cu băieții și chiar cu cei cu care a format un cuplu. Cu toate acestea, după experiența avută la ”puterea Deragostei, Roxana pare să știe cum vrea să fie bărbatul ideal. ”Eu sunt cam complicată, iar bărbatul de lângă mine trebuie să aibă foarte multă răbdare, să fie un bărbat matur, să știe să gătească...”, ne-a spus, în exclusivitate, Roxana de la ”Puterea Dragostei”.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate