Roxana şi Iancu susţin că s-au despărţit, dar sunt încă împreună! Uite mesajul incredibil care i-a dat de gol! "Nu trebuie să fim urmaşii lui Einstein" EXCLUSIV!

Roxana şi Iancu de la Puterea Dragostei, împreună pe ascuns! Vezi de ce au decis să spună că s-au despărţit!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere

Iancu şi Roxana de la Puterea Dragostei nu mai formează un cuplu...oficial. Cei doi s-au despărţit în urmă cu câteva zile, în faţa camerelor de luat vederi, tânărul spunând că vrea să fie singur şi că fetele din casă îl interesează doar ca amice.

Ei bine, se pare că în afara emisiunii, protagoniştii noştri ar fi în continuare împreună şi ar fi luat decizia să nu se mai afişeze pentru a evita comentariile negative şi înjurăturile.

Citeste si: Iancu Sterp spune adevărul bombă! Vezi de ce s-a despărţit de fapt de Roxana şi dacă s-a cuplat cu Bianca! EXCLUSIV!

fara descriere

Pe Roxana nu o deranjează părerile celor din jur, după cum ştim cu toţii, dar se pare că fratele lui Culiţă Sterp este mai sensibil şi, în plus, nu vrea să iasă din emisiune cu imaginea şifonată. Atitudinea tânărului nu a rămas însă netaxată de susţinătorii iubitei lui, Iancu primind recent un mesaj mai mult decât "usturător" de la o femeie.

Roxana şi Iancu de la Puterea Dragostei, împreună pe ascuns! "Ai dovedit că nu eşti un bărbat asumat, ai ales să o pui pe ea într-o lumină proastă şi ai ales să calci în picioare sentimentele amândurora 

fara descriere

"Stimate domnule Iancu Sterp, doresc să îţi comunic următoarele: 1. Nu eşti un bărbat, în adevăratul sens al cuvântului, fiindcă niciodata nu ai considerat oportun să îi iei apărarea Roxanei, femeia cu care aveai şi ai (ca să nu ne mai minţim) o relaţie de cuplu şi, oricât de puternică poate părea, o femeie are uneori nevoia de a se simţi ocrotită 2. Eşti facil influenţabil şi deloc asumat, fiindcă ai preferat să ai o relaţie cu Roxy doar în afara emisiunii de frica reacţiei negative a societăţii, vecinilor, oilor sau susţinătorilor Biancăi. Ai acceptat ideea de cuplu şi în faţa camerelor numai după ce Roxana şi-a asumat relaţia şi ai făcut-o deoarece ai conştientizat riscul, iminent la acel moment, de a pune ea punct întregii relaţii. Aplaud capacitatea de a conştientiza riscul! 3. Nu eşti un bărbat adevărat fiindcă după câteva zile de relaţie asumată ai cerut o pauză/despărţire, în condiţiile în care sunt evidente sentimentele şi atracţia dintre voi şi ai cerut aceasta pt. că urmau patru zile de pauză de filmări şi te-ai temut, dovedit nejustificat, să îţi asumi riscul de a avea soarta lui Mocanu şi a părea fraier în faţa naţiunii. 4. După întoarcerea în Turcia continui relaţia cu Roxana în afara emisiunii (nu trebuie să fim urmaşii lui Einstein pentru a vedea asta), dar, în mod CONVENABIL şi ca un bărbat TOTAL NEASUMAT, în emisiune preferi teatrul “fostului şi fostei” şi “datul în bărci” cu diverse “domnişoare”. 5. Te-ai tot plâns în legătură cu reacţiile negative primite ca urmare a asumării relaţiei cu Roxana, însă ai luat în calcul miile de voturi primite de tine săptămânal, tocmai mulţumită relaţiei cu Roxana? 6. Ai dovedit că nu eşti un bărbat asumat, ai ales să o pui pe ea într-o lumină proastă şi ai ales să calci în picioare sentimentele amândurora, dar în special ale Roxanei, fiindcă nicio femeie nu este pe deplin fericită alături de un bărbat NEASUMAT! 7. Reacţiile “bibişorilor” au fost pistol cu apa, să ferească D-zeu să se sature susţinătorii Roxanei şi/sau ai tăi de teatrul “fostului şi fostei” şi ferească D-zeu să ne ajungă şi nouă cuţitul la os! P.S. Susţii fericirea berbecuţilor de Haţeg şi prosperitatea zootehniei româneşti?", a scris o fană a lui Iancu Sterp.

Citeste si: A început calvarul pentru Iancu Sterp! Tânărul a fost acuzat că stă cu Roxana, dar tânjeşte la Bianca! Vezi care sunt "dovezile" şi un mesaj ŞOCANT! EXCLUSIV!

 

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate