Roxana şi Rafaela se luptă pentru Valentin?! Prima e hotărâtă să-l cucerească, a doua i-a trimis un pupic! Ce spune bărbatul

Roxana, nou-intrată în casa "Puterea dragostei", e hotărâtă să îl cucerească pe Valentin. Surpriză, însă! Valentin şi Rafaela s-au împăcat, iar cea din urmă i-a trimis chiar un pupic acestuia, după ce şi-au aruncat cuvinte grele.

Distribuie pe:

Autor: A. I.

"Mă bucur că mai am posibilitatea să le cunosc şi pe celelalte fete, chiar dacă am adus anumite chestii despre Rafa şi mi-am cerut scuze", a spus Valentin. "Şi eu mi-am cerut scuze că te-am făcut frustrat", a replicat Rafaela, trimiţându-i lui Valentin un pupic de la distanţă.

"Se mai întâmplă să judecăm un om doar din ceea ce auzim şi mi-am cerut scuze.

Mă bucur că a adus o fată, o femeie puţin mai matură, din punctul meu de vedere. Adică puţin mai înaintată în vârstă, faţă de 19-20", a precizat Valentin, moment în care Rafaela a răspuns imediat: "Am 24, şi eu şi Raluca"

"N-am avut timp, dragul meu", i-a spus Rafaela lui Valentin în momentul în care acesta spunea că nu a cunoscut-o pe Rafaela ca persoană.

"Prevăd o concurenţă, din moment ce a spus Rafaela că nu a avut timp. Probabil că o să aibă de acum încolo", a spus Adrian.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Ştefania, declaraţie de dragoste la "Puterea dragostei": "M-am îndrăgostit de Adelin!". Ce reacţie a avut acesta

Nimeni nu se aştepta! Victor Slav a fost fotografiat în club cu Bianca de la „Puterea dragostei”

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Faimoasele, declarații acide despre băieții din echipa lor: „Suntem luate la mișto și bârfite. Suntem înjurate”

Rareş Bogdan dă de pământ cu Orban! Ce greșeli grave a făcut liderul PNL

Vedeta Kanal D care are trei copii cu trei femei diferite. Toată lumea îl credea familist convins. Nimeni nu a știut până acum

Gheorghe Nica, condamnat la 27 de ani de închisoare

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies