Roxana, speriată de dezvăluirile lui Turcu de la Puterea Dragostei! Iubitul a amenințat-o în culise: „Să spunem lumii...”

Turcu a amenințat-o pe Roxana de la Puterea Dragostei. Între concurentă și iubitul ei nu curge doar lapte și miere, deși sunt la începutul relației.

Autor: M.B.

In articol:

Roxana de la Puterea Dragostei și Turcu de la Puterea Dragostei s-au îndrăgostit în timp ce amândoi se aflau în afara competiției. Frumoasa concurentă s-a întors apoi în emisiune și l-a chemat și pe iubitul ei la Istanbul, ba chiar a plâns spunând că nu mai suportă să stea fără el.

După ce Turcu a intrat în emisiune, toată lumea se aștepta ca între el și Roxana să curgă doar lapte și miere. Nu a durat mult până când el și vulcanica lui iubită au devenit protagoniștii unor scandaluri monstru care s-au lăsat cu amenințări și despărțiri de scurtă durată. 

Citeste si: O cunoscută jurnalistă a murit în prima zi din 2020. Vecinii au găsit-o în fața casei

Citeste si: Cât costă să iți cânte Florin Salam la nuntă sau botez. Câți bani cere pentru un singur eveniment- kanald.ro

Citeste si: Ce a făcut după ce s-a trezit din operație un bărbat care a primit o inimă de porc. Medicii au rămas mască- stirileprotv.ro

Puterea Dragostei: Turcu o amenință pe Roxana

În timpul uneia dintre cele mai recente confurntări dintre Turcu și Roxana de la Puterea Dragostei s-au certat în culise, departe de colegii lor de emisiune. Totul a pornit de la un tatuj pe care concurenta și l-a făcut în perioada în care era cu Iustin, bărbatul cu care s-a iubit patru ani.

Roxana: Cu ce mă repsecți, mă, ca să șterg?
Turcu: Cum cu ce te respect?
Roxana: Că mă înjuri, că vorbești urât, că mă ameninți! Cu ce mă iubești? Nu e prima ceartă
Turcu: Mi-am dat seama ce faci tu! Ieri mi-am dat seama.

Ce cauți tu aici, mă?
Roxana: Ce cauți tu aici?!

Turcu a amenințat-o pe Roxana că dacă nu se potolește va spune ce știe despre ea. Concurenta a bătut în retrage când și-a dat seama ce dezvăluiri ar putea face iubitul ei.

Turcu: Vrei să zicem acum la lume tot? Hai să spunem tot, dacă vrei să o dăm așa! Spunem?
Roxana: Nu!
Turcu: Păi vezi ce vorbești, atunci! Vezi ce vorbești, dacă o dăm așa!
Roxana: Păi dacă mă ameninți, ce vezi să fac?
Turcu: Știi foarte bine că niciodată

nu ți-am arătat, așa că taci din gură.
Roxana: Hai, du-te, că ai treabă! La revedere!

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Lexii Alijai a murit la 21 de ani. Cântăreața de 21 de ani a fost găsită fără suflare

Casa cântăreței Emilia Dorobanțu, în flăcări! Familia este îngrozită

Ce a făcut după ce s-a trezit din operație un bărbat care a primit o inimă de porc. Medicii au rămas mască

Cât costă să iți cânte Florin Salam la nuntă sau botez. Câți bani cere pentru un singur eveniment

VIDEO-EXCLUSIV - Ploaie de bani la concertul lui Bogdan de la Ploiești: "M-am gândit ca toți banii de pe acest concert să vi-i dau vouă"

„Nu a avut nicio lacrimă, lui nu îi pare rău. Îi pare rău că eu nu m-am stins, atât. A spus că eu i-am cerut să nu chem ambulanța.” Dana Roba a fost pusă față în față cu Daniel...

"Sunt dezamăgită, dezgustată și mâhnită". Andreea Antonescu nu a mai suportat haosul provocat și a reacționat în fața zvonurilor despre o posibilă relație cu Cătălin...

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies