Roxana, tânăra care a primit 600.000 de dolari de la iubitul american, reacție halucinantă! Jay a fost prins cu droguri: „Este un om serios”

Roxana a avut o reacție neașteptată atunci când a fost întrebată despre consumul de droguri al iubitului. Românca spune că Jay este un om serios, după ce a primit de la el 600.000 de dolari.

Autor: M.B.

In articol:

Roxana Rotaru a crezut că a dat norocul peste ea în momentul în care l-a cunoscut pe Jay Linville, un american cu 40 de ani mai în vârstă decât ea, căruia i-a sucit mințile. Sedus de frumoasa româncă, el a copleșit-o pe aceasta cu cadouri și sume exrbitante care au ajuns în conturile ei mai repede decât a putut ea să le cheltuie.

Nu a durat mult până când fata de 23 de ani a adunat suma de 600.000 de dolari, iar cei de la bancă au devenit suspicioși. Au obligat-o să-și retragă averea adunată în timpul relației cu americanul Jay Linville și nu a durat mult până când a fost înconjurată de mascați și dusă la secție.

Citeste si: O româncă a țepuit un american de 600.000 de euro! Roxana era maestră în arta seducției, iar bărbatul i-a intrat imediat în grații

Roxana, reacție halucinantă! Cum îi ia apărearea iubitului american

Autoritățile nu cred că banii pe care i-a primit Roxana de la iubitul ei american sunt dovada iubirii pe care el i-o poartă și cred că sumele provin de fapt din spălare de bani. În plus, partenerul ei a avut și în trecut probleme cu legea.

„A fost însurat de mai multe ori, dar nu mai stă împreună cu actuala soție, este cu ea doar în acte.

Și că are vreo 8 copii din mai multe relații! Copiii îi cer mereu bani… Nu se înțelege cu familia lui, cu nimeni din America. Cum v-am spus, el era pe distracție! Își făcea toate poftele, când l-am cunoscut”, a declarat Roxana Rotaru pentru Libertatea.

Citeste si: “Eu am leșinat.” Oana Lis, mușcată de o haită de 20 de câini- kfetele.ro

Roxana nu s-a sfiit să recunoască faptul că americanul era consumator de droguri. Tinerei nu i se părea, însă, nimic în neregulă cu asta și spune că el este un om serios.

„Jay este un om serios, chiar dacă l-au prins cu marijuana. Dar nu e niciun secret, omul este consumator. E declarat ca și consumator. Toată lumea ”fumează” în Europa, acum au descoperit cei din România?”, a mai declarat Roxana Rotaru.

 

 

 

 

 

 

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Roxana și Iancu, mire și mireasă! Prima imagine de la nunta celor doi concurenți de la Puterea Dragoste

Puterea dragostei 20 iunie: Scandal şi înjurături între Hamude şi Bogdan Mocanu! Au ajuns la un pas de bătaie

S-a format un nou cuplu în casa Puterea Dragostei! Mocanu s-a sărutat pătimaș cu Ana

Duminică de la ora 14:30, la ”Asta-i România!”, Poștărița pe ATV

DOLIU NAȚIONAL: A murit unul dintre cei mai mari actori din ROMÂNIA

„Sunt o femeie tânără.” Denisa Filcea, judecată pentru ținuta pe care a purtat-o

Cum a PĂCĂLIT Putin VESTUL. Culisele PLANULUI MALEFIC al Kremlinului

S-a format un nou cuplu în casa Puterea Dragostei! Mocanu s-a sărutat pătimaș cu Ana

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies