Roxana Vancea, călită în războaiele cu bărbaţi celebri. Inainte să se certe cu Giani Kiriţă, i-a dat o replică usturătoare lui Mircea Badea. "E bătrân"

Roxana Vancea, război cu Mircea Badea. Uite ce a scris despre el pe facebook, acum ceva timp.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

Roxana Vancea şi Giani Kiriţă s-au certat la cuţite în Republica Dominicană, mulţi spunând ca acesta este unul dintre cele mai mari conflicte care au avut loc vreodată la Exatlon România.

Ei bine, "faimoasa" nu este straină de "meciurile" cu bărbaţi celebri, tânăra purtând un război şi cu realizatorul longevivei emisiuni "În gura presei".

Mircea Badea a ironizat-o des pe Roxana în emisiunea sa nocturna. Realizatorul tv i-a studiat postările de pe instagram şi, în stilul lui caracteristic, a comentat atât mesajele cât şi filmările vedetei de la sala de fitness unde este angajată.

O data, de doua ori, de trei ori... până când, iritată de înţepăturile lui Badea, vedeta a decis să-i răspundă, în aceeaşi notă acidă, pe contul ei de facebook.

Da, e adevarat! Mircea Badea este angajatul meu. Pentru ca am tot fost intrebata de ce vorbeste Mircea despre mine foooarte des in emisiunile lui si de ce imi analizeaza contul de Instagram mereu in emisiunile lui, acesta este raspunsul: e PR-ul meu personal. I-am intins o mana, pentru ca vazusem cum se plafonase, vorbind de atatia ani doar pentru consumatorii de tigai si friteuze la promotie. Incepuse sa vorbeasca fix ca aia de la TeleShopping, ceea ce era foarte naspa pentru un om cu atata talent. E batran, ce-i drept, dar nu intr-atat de batran incat sa se cramponeze pe nisa asta. De cate ori aveti posibilitatea sa faceti o fapta buna, nu stati pe ganduri! Orice om aflat in dificultate merita o sansa!”, a scris Roxana Vancea pe pagina personala de Facebook.

Roxana Vancea, război cu Mircea Badea. Şi fostul ei iubit, Mihai Bendeac, a fost ţinta omului de televiziune

Nu este un secret pentru nimeni că Mircea Badea şi Mihai Bendeac, deşi sunt colegi de trust, nu se suportă. Mai mult, niciunul dintre ei nu rata, până acum ceva timp, ocazia de a arunca o săgeată "otrăvită" în direcţia celuilalt.

Totul a început acum câţiva ani, când actorul l-a invitat la emisiunea de divertisment pe care o realiza, pe Radu Banciu, duşmanul numărul 1 al colegilor lui de la televiziunea de ştiri a trustului.

Mircea Badea, dar şi alţi prezentatori ai postului de stiri, s-au simţit jigniţi şi au considerat iniţiativa lui Bendeac o sfidare la adresa lor, dar şi la adresa conducerii trustului. De atunci, Badea s-a dezlănţuit împotriva umoristului, care a şi fost ulterior concediat.

Ei bine, de ceva vreme, protagoniştii noştri sunt din nou colegi de trust şi nu s-au mai atacat, dar în vizorul lui Mircea se află acum fosta iubită a lui Bendeac, Roxana Vancea.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate