Roxana Vancea, cel mai greu moment! Trupul fostei iubite va fi adus sâmbătă în țară!

Trupul neînsuflețit al Elenei, fosta iubită a Roxanei Vancea, va fi adus sâmbătă în țară în țară.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Elena, fosta iubită a Roxanei Vancea, și-a pierdut viața în condiții suspecte în Italia iar trupul ei neînsuflețit va fi ajunge sâmbătă în țară. Repatrierea a fost realizată cu ajutorul prietenilor fetei care într-o zi au strâns aproape 25.000 lei prin intermediul unei campanii pe Facebook. Conform unor informații apropiate familiei, tânăra s-a sinucis din cauza unei depresii extrem de severe.

Elena, campioana de care s-a îndrăgostit Roxana Vancea

Elena a devenit cunoscută în urmă cu câțiva ani, după ce a apărut în anturajul Roxanei Vancea. Cele două au avut o relație cât se poate de apropaită, pe care nu au ascuns-o nicinun moment. Vedeta a recunoscut la un moment că alături de prietena ei a descoperit că simte atracție, în aceeași măsură, pentru femei și bărbați.

fara descriere

Elena și Roxana au fost colege la un club de fitness, unde au lucrat ca instructoare. Acolo s-au cunoscut și s-au împrietenit. Spre deosebire de Roxana, care s-a apucat de sport relativ recent, după ce a reușit să slăbească multe kilograme, Elena a fost sportivă de performanță, medaliată în competițiile naționale de culturism.

Depresia i-a grăbit sfârșitul

În urmă cu aproximativ un an, fosta iubită a Roxanei Vancea a ales să părăsească definitiv România. Ea ar fi trăit un șoc în momentul în care a pierdut o sarcină, iar până la depresie a mai fost doar un pas. Cu doar câteva săptămâni înainte să moară, ea se logodise și avea planuri de nuntă.

fara descriere

Vestea morții fostei iubite a Roxanei Vancea i-a luat prin surprindere pe mulți dintre apropiații Elenei. Aceștia și-au exprimat regretul pe conturile de socializare ale acesteia și au avut parte de o surpriză macabră în momentul în care pagina de Facebook a sportivei a redevenit activă.

Citeste si: Filmare bizară postată pe pagina fostei iubite a Roxanei Vancea, după moartea acesteia! Amicii Elenei, îngroziți de ce au văzut

Citeste si: Prima reacție a Roxanei Vancea după ce a aflat că fosta sa iubită a murit

Citeste si: O fostă concurentă de la Exatlon este însărcinată! A dat vestea în urmă cu puțin timp

Activitate suspectă pe contul Elenei, după moarte

fara descriere

După câteva ore, cineva din familie a lămurit misterul. Mama Elenei este cea care a început să posteze fotografii și filmulețe din actvitatea fiicei sale. Fosta iubită a Roxanei Vancea va fi înmormântată la începutul săptămânii viitoare.

  

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate