Paparazzi

Roxana Vancea, cină nu-prea-romantică alături de Mirel Drăgan. Faimoasa a venit fără sutien VIDEO EXCLUSIV

Faimoşii Mirel Drăgan şi Roxana Vancea s-au reunit preţ de o cină. El - în helancă, ea - în maiou.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Radu Constantin


Roxana Vancea, cină nu-prea-romantică alături de Mirel Drăgan. Faimoasa a venit fără sutien VIDEO EXCLUSIVicon photo


Roxana Vancea a rămas cu sufletul la Exatlon chiar dacă a părăsit competiţia destul de devreme. Văzută la un moment dat ca o soluţie salvatoare pentru moralul echipei, Vancea a părăsit show-ul din cauza unei discuţii aprinse cu Giani Kiriţă. Totuşi, ea a rămas în relaţii bune cu unii membri ai echipei.


Unul dintre aceştia este Mirel Drăgan, luptătorul fiind surprins de paparazzii WOWbiz.ro în compania senzualei Faimoase. Vancea a reuşti şi de această dată să atragă toate privirile din local cu un maiou uşor transparent care în combinaţie cu lipsa sutienului a creat un efect psihedelic pentru bărbaţii prezenţi.


Nu însă şi pentru Mirel, care a preferat să-şi concentreze atenţia asupra unei porţii de broccoli şi piept la gratar. De pui, evident. Glacial, Mirel a terminat de mâncat, după care a părăsit încăperea în spatele coechipierei sale, sub privirile pline de invidie ale mesenilor care nu au participat încă la Exatlon. 

 
Coana Chiva nu scapă de blestemul bolilor nemiloase! Toţi din familia ei au avut cancer, acum a aflat că şi fratele ei e în pericol: “Nu ştiu încotro s-o apuc! O, Doamne, dă-mi putere!”icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Gestul controversat făcut de Bianca de la Puterea Dragostei! E acelaşi făcut de Elena Udrea în Parlament!icon video

Vedete

Gestul controversat făcut de Bianca de la Puterea Dragostei! E acelaşi făcut de Elena Udrea în Parlament!

Bianca de la Puterea Dragostei a reuşit să provoace mari discuţii după ce a făcut un gest controversat în timp ce vorbea cu Jador.

Titlu secțiune