Vedete

Roxana Vancea de la Exatlon a fost o eleva desavarsita! Vezi ce nota uriasa a luat Faimoasa la Bacalaureat, cand a devenit tehnician in automatizari!

Notele de la examenul de Bacalaureat demonstreaza ca Roxana Vancea de la Exatlon a fost o eleva desavarsita.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Matei Vaihan


Roxana Vancea de la Exatlon a fost o eleva desavarsita! Vezi ce nota uriasa a luat Faimoasa la Bacalaureat, cand a devenit tehnician in automatizari!icon photo

Performantele scolare arata ca Roxana Vancea de la Exatlon a fost o eleva desavarsita. Faimoasa a absolvit, in 2009, Grupul Scolar Energetic nr. 1 Targu-Jiu, iar specializarea sa a fost cea de „tehnician in automatizari”. (vezi ce avere are familia Roxanei Vancea)

Roxana Vancea de la Exatlon a fost o eleva desavarsita. A luat 10 la Romana si Educatie fizica

La examenul de Bacalureat, notele Roxanei au fost foarte mari: 10 (Limba si literatura Romana-oral), 9.2 (Limba si literatura Romana-scris), 9.5 (limba engleza), 7.65 (matematica), 8.4 (Tehnici de masurare in domeniu - Sisteme de automatizare) si 10 (Educatie fizica – Handbal).

Roxana Vancea de la Exatlon a fost o eleva desavarsita! Vezi ce nota uriasa a luat Faimoasa la Bacalaureat, cand a devenit tehnician in automatizari!

Roxana Vancea de la Exatlon a fost o eleva desavarsita. Media de la BAC a fost 9.12

La liceu, Roxana Vancea de la Exatlon a fost o eleva desavarsita. Media finala la Bacalaureat a Faimoasei a fost de 9.12. Ulterior, Roxana a venit in Bucuresti, unde a absolvit cursurile Facultatii de Educatie Fizica si Sport. Vancea s-a dedicat apoi unei cariere in televiziune. 

 
Astrologul Ioan Burculeţ: Cine va câştiga trofeul Exatlon? Ce şanse au concurenţii rămaşi în competiţie să obţină marele premiu! EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Cum arăta Aniela de la ”Puterea Dragostei” înainte de a intra în show-ul matrimonial! FOTOicon photo

Vedete

Cum arăta Aniela de la ”Puterea Dragostei” înainte de a intra în show-ul matrimonial! FOTO

Aniela este una dintre cele mai controversate concurente de la Puterea Dragostei. Deşi e printre ultimele intrate în casă, ea a reuşit să se certe cu toate fetele.

Titlu secțiune