Vedete

Roxana Vancea de la Exatlon a fost o eleva desavarsita! Vezi ce nota uriasa a luat Faimoasa la Bacalaureat, cand a devenit tehnician in automatizari!

Notele de la examenul de Bacalaureat demonstreaza ca Roxana Vancea de la Exatlon a fost o eleva desavarsita.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Matei Vaihan


Roxana Vancea de la Exatlon a fost o eleva desavarsita! Vezi ce nota uriasa a luat Faimoasa la Bacalaureat, cand a devenit tehnician in automatizari!icon photo

Performantele scolare arata ca Roxana Vancea de la Exatlon a fost o eleva desavarsita. Faimoasa a absolvit, in 2009, Grupul Scolar Energetic nr. 1 Targu-Jiu, iar specializarea sa a fost cea de „tehnician in automatizari”. (vezi ce avere are familia Roxanei Vancea)

Roxana Vancea de la Exatlon a fost o eleva desavarsita. A luat 10 la Romana si Educatie fizica

La examenul de Bacalureat, notele Roxanei au fost foarte mari: 10 (Limba si literatura Romana-oral), 9.2 (Limba si literatura Romana-scris), 9.5 (limba engleza), 7.65 (matematica), 8.4 (Tehnici de masurare in domeniu - Sisteme de automatizare) si 10 (Educatie fizica – Handbal).

Roxana Vancea de la Exatlon a fost o eleva desavarsita! Vezi ce nota uriasa a luat Faimoasa la Bacalaureat, cand a devenit tehnician in automatizari!

Roxana Vancea de la Exatlon a fost o eleva desavarsita. Media de la BAC a fost 9.12

La liceu, Roxana Vancea de la Exatlon a fost o eleva desavarsita. Media finala la Bacalaureat a Faimoasei a fost de 9.12. Ulterior, Roxana a venit in Bucuresti, unde a absolvit cursurile Facultatii de Educatie Fizica si Sport. Vancea s-a dedicat apoi unei cariere in televiziune. 

Am găsit-o pe soacra Elenei Udrea! Mama lui Adrian Alexandrov este stabilită în Italia! Femeia îşi umple timpul croşetând pulovere pentru familie, în timp ce fiul ei se ocupă de bebeluşă în Costa Rica FOTO icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ce salariu oferă Cătălin Cazacu celor care vor să lucreze la firma sa de pază: “Căutăm coleg, agent de vânzări cu experienţă”icon photo

Vedete

Ce salariu oferă Cătălin Cazacu celor care vor să lucreze la firma sa de pază: “Căutăm coleg, agent de vânzări cu experienţă”

S-a aflat se salariu oferă Cătălin Cazacu pentru cei care sunt interesaţi să se angajeze la firma sa de pază.

Titlu secțiune