Vedete

Roxana Vancea il invinuieste pe Giani Kirita pentru accidentarea lui Ferucio. Ce cred Vladimir Draghia si antrenorul de fintess al Roxanei

Roxana Vancea a spus ca presiunile facute de Giani asupra echipei si, mai ales, asupra lui Ferucio, au dus la accidentarea Faimosului.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: M. B.


Roxana Vancea il invinuieste pe Giani Kirita pentru accidentarea lui Ferucio. Ce cred Vladimir Draghia si antrenorul de fintess al Roxanei icon photo
 
Ferucio a suferit o accidentare grava care l-a facut sa urle de durere si i-a ingrijorat si pe Faimosi si pe Razboinici. Toti s-au adunat in jurul lui si au incercat sa il incurajeze, fara sa mai conteze ca unii erau adversarii lui. Roxana Vancea, care nu era la primul conflict cu Giani Kirita, l-a invinuit pe antrenor pentru accidentarea coechipierului ei. Vedeta a sustinut ca Ferucio nu ar fi ajuns sa se accidenteze daca Giani Kirita nu ar fi pus atat de multa presiune pe el. 
 
Atat antrenorul de fitness al Roxanai Vancea, cat si Vladimir Draghia, castigatorul primului sezon Eatlon, au fost de parerea ca bruneta a gresit sustinand ca dinamovistul ar fi fost responsabil de ceea ce i s-a intamplat lui Ferucio. Fostul Faimos spune ca toti jucatorii de acolo sunt maturi si responsabili pentru ceea ce fac pe traseu, iar datoria lui Giani ca si antrenor al echipei este aceea de a incerca sa ii motiveze si sa ii impinga sa isi depaseasca limitele. 
 
 
 
 
 
Scandal uriaş! Gabriela Firea a dat-o în judecată pe Denise Rifai! Vor ieşi scântei la tribunal! EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Tatăl lui Ionuţ Anghel, afirmaţie şocantă după ce a fost lăsat fără bani de fostul avocat! ”Oare îi mai pasă cuiva de mine?”icon photo

Stiri

Tatăl lui Ionuţ Anghel, afirmaţie şocantă după ce a fost lăsat fără bani de fostul avocat! ”Oare îi mai pasă cuiva de mine?”

Tatăl lui Ionuţ, băiatului ucis de câini în 2013, află săptămâna viitoare dacă îşi va recupera banii de la avocatul Bogdan Bărbuceanu.

Titlu secțiune