Roxana Vancea, probleme cu băiețelul ei! “Este greșit oare cum am procedat?”. Ce o sfătuiește pe vedetă specialistul WOWbiz în parenting | EXCLUSIV

Vedete

Roxana Vancea, probleme cu băiețelul ei! “Este greșit oare cum am procedat?”. Ce o sfătuiește pe vedetă specialistul WOWbiz în parenting | EXCLUSIV

Roxana Vancea a întrebat specialiștii cum ar trebuie să procedeze cu sportul în viața copilului său. Iată ce i-au răspuns aceștia.

Roxana Vancea este una dintre cele mai urmărite persoane din mediul online. Aceasta a devenit cunoscută pe vremea când era într-o relație cu Mihai Bendeac și juca în sketch-urile lui. Acum are o familie minunată, iar cea mai mare pasiune a ei este sportul, având o siluetă de invidiat.  

Roxana Vancea își încurajează copilul să facă sport

Roxana Vancea este o iubitoare înrăită a sportului. Își dorește același lucru și pentru copiii, cel mare deja practicând.

Însă, vedeta nu este sigură dacă procedează bine, astfel încât, prin intermediul emisiunii Consilier de vedete, cere ajutorul specialiștilor. 

"Eu am dus copilul la cât mai multe sporturi și de fiecare dată, după o anumită perioadă, s-a plictisit. Este greșit să duci copilul de mic la mai multe sporturi? Trebuie să te axezi pe un singur sport sau e bine să încerce din toate și la un moment dat să își aleagă el ce-i place?", a întrebat Roxana Vancea.

Specialiștii, despre situația Roxanei Vancea: "Acest tipar de comportament este esențial pentru copiii noștri"

Felicia Akkaya, psiholog, a ajutat-o pe Roxana Vancea și i-a explicat ce este bine să facă pentru dezvoltarea armonioasă a fiului ei. Astfel, sportul este esențial în viața micuțului, ba chiar este îndrumat să experimenteze cât mai mult, pentru o experiență cât mai bună.

Citeste si: Tavi Colen, despre mariajul cu fosta soție. Care este motivul care a dus la despărțire? „Chiar sunt supărat că nu am reușit să ducem mai mult. Am rămas prieteni foarte buni”- kfetele.ro

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: VIDEO "Vă rog să coborâți sau scoateți rampa!". O tânără cu dizabilităţi, umilită de un şofer RAT Craiova. S-a deschis o anchetă- radioimpuls.ro

"Nu e nimic greșit în a experimenta. Orice te scoate din confort, orice te ajută să ai o experiență în care să descoperi că te descurci este un plus în viață. Fiind cumva obligați să descopere pasiuni noi, să se întâlnească cu oameni noi, să experimenteze lucruri pe care să ajungă să le stăpânească și atunci să le crească încrederea în ei, nu face decât să prelungească acea longevitate activă de care noi tot vorbim.

Este important pentru noi să ne păstrăm activi, să rămânem în viața socială, să experimentăm lucruri. În momentul în care ieși din zona de confort și faci ceva ce nu ai făcut până acum și îți iese, descoperi că nu e chiar atât de complicat, că nu e chiar atât de greu să încerci și a doua oară. Mergând în continuare, treci peste frica de a încerca lucruri noi, ca nu cumva să ai eșecuri. Acest tipar de comportament este esențial pentru copiii noștri.
Cu cât face mai multe lucruri, cu cât experimentează mai multe sporturi, mai multe activități, cu atât încrederea în el crește, cu atât i se pare că poate să mute munții, cu atât mai repede se va dezvolta când va fi adult și va putea să ia nenumărate decizii, bazându-se pe intuiția pe care și-o dezvoltă acum."
, a explicat Felicia Akkaya, în emisiunea online difuzată pe canalul de YouTube WOWnews.