Vedete

Roxana Vancea, sedinta foto de infarct, pe yacht, in Miami

Roxana Vancea, sedinta foto de infarct, pe yacht, in Miami. Bruneta s-a pozat in ipostaze sexi.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: S.A.


Roxana Vancea, sedinta foto de infarct, pe yacht, in Miamiicon photo

Roxana Vancea, sedinta foto de infarct, pe un yaht, in Miami. Plecata in acesta perioada in SUA, intr-o vacanta la Miami, bruneta nu a ratat ocazia sa stea la plaja. (Cum se mentine in forma Roxana Vancea)

Hotarata sa se intoarca in tara cu un bronz de nota zece, care sa starneasca invidia tuturor, Roxana Vancea s-a lafait la soare dupa pofta inimii.

Roxana Vancea, sedinta foto de infarct, pe yacht, in Miami. Bruneta e bomba sexi!

Fosta asistenta tv, devenita intre timp instructor de fitness pentru vedetele showbiz-ului autohton, a profitat de ocazie si a realizat o sedinta foto de infarct, pe yacht, in Miami, in cel mai incitant oras din Florida.

 

 

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Andreea Mantea, “razboi total” cu Mihai Mitoseru la “Se striga darul”: “Fii atent ca daca vorbesti mult, ti se face rau!” Astazi, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Andreea Mantea, “razboi total” cu Mihai Mitoseru la “Se striga darul”: “Fii atent ca daca vorbesti mult, ti se face rau!” Astazi, de la ora 20:00, la Kanal D

O editie speciala incepe astazi, la “Se striga darul”, de la ora 20:00. Andreea Mantea revine in forta la carma emisiunii “Se striga darul” alaturi de partenerul ei, Mihai Mitoseru asa ca aceasta editie se anunta a fi una spectaculoasa.

Titlu secțiune