Roxana Vancea şi Giani Kiriţă şi-au aruncat cuvinte grele. Scandalul s-a mutat la FanArena: „Roxana e tare în gură”

Autor: M. B.
 
 
Roxana Vancea şi Giani Kiriţă s-au certat la cuţite. Ea i-a reproşat că au ajuns la baracă din cauza lui şi a presiunii pe care o pune pe Faimoşi şi că atmosfera s-a schimbat în rău de când a venit el. El spune că vedeta nu ar fi trebuit să intre pe traseu dacă nu se simţea în stare şi că show-ul Exatlon nu este locul în care să se distreze.
 
Aflată în platoul emisiunii FanArena, mama lui Giani Kiriţă i-a luat apărarea fiului ei şi a blamat-o pe Roxana Vancea pentru atitudinea ei şi pentru faptul că a spus că ea a mers în Republica Dominicană pentru a se distra. O altă greşeală făcută de Faimoasă este aceea că nu şi-a anunţat echipa că are de gând să concureze, lucru pe care l-a susţinut şi Vladimir Drăghia. 
 
„Giani e antrenor. Ei ar fi trebuit să îl asculte. Roxana e tare în gură. Ea s-a dus să se distreze? Să se ducă în club dacă vrea să se distreze”, a spus mama lui Giani Kiriţă. 
 
Angela David, una dintre cele mai bune prietene ale Roxanei, i-a luat apărearea Faimoasei, întrebând-o pe mama lui Giani dacă ar fi avut aceleaşi lucruri de zis dacă Vancea ar fi fost fiica ei.  
 
„Giani, care e un golan, ştie foarte bine că fata aia nu poate să dea cu pucurile şi ştia că e spre binele echipei să nu intre. Şi ştie şi ea, e conştientă de asta şi totuşi a riscat binele echipei şi a spus, neanunţându-i pe ceilalţi, că vrea să joace şi a costat toată echipa victoria”, a spus Vladimir Drăghia.
 
„Cred ca ea nu a vrut să fie privită ca o persoană care renunţă. Roxana nu vrea să fie în centrul atenţiei.(...) Ea când voia să spună ceva era întreruptă de Gaiani. Reacţia lui l-a şocat şi ea s-a blocat. Nici el nu a venit să repare situaţia şi să îşi ceară scuze”, a spus prietena Roxanei. 
 
„Eu nu o văd blocată pe Vancea.
Vorbeşte nonstop”
, a replicat doamna Kiriţă.
 
Spiritele s-au încins între Angela şi mama lui Giani, iar discuţia a devenit destul de aprinsă, fiecare dintre ele susţinându-şi favoritul.
 
 
 
 
 
Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

”Radarul de vedete al lui Mircea N Stoian” - Noua rubrică pe care jurnalistul o va avea pe WOWbiz.ro! Face dezvăluiri neaşteptate: „Nişte curve...”

Mirela de la „Insula iubirii” a slăbit 20 de kilograme în trei luni” Ce dietă a ţinut concurenta

Inconştienţă fără margini! O mămica şi-a pus copilul în pericol pentru amuzament

4 zodii trebuie să fie atente mâine. Astrele îi atenționează

UNGURII au dat marea lovitură în TRANSILVANIA! Anunțul venit chiar acum de la Budapesta

Cât a costat inelul de logodnă al Ramonei Olaru. Cătălin Cazacu a scos din buzunar o avere

Anunț important pentru cei care călătoresc! Schimbări la serviciile de pașapoarte

Doliu uriaș în sport – Un campion mondial a fost împușcat în cap de poliție

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies