Roxana Vancea şi Giani Kiriţă şi-au aruncat cuvinte grele. Scandalul s-a mutat la FanArena: „Roxana e tare în gură”

Autor: M. B.
 
 
Roxana Vancea şi Giani Kiriţă s-au certat la cuţite. Ea i-a reproşat că au ajuns la baracă din cauza lui şi a presiunii pe care o pune pe Faimoşi şi că atmosfera s-a schimbat în rău de când a venit el. El spune că vedeta nu ar fi trebuit să intre pe traseu dacă nu se simţea în stare şi că show-ul Exatlon nu este locul în care să se distreze.
 
Aflată în platoul emisiunii FanArena, mama lui Giani Kiriţă i-a luat apărarea fiului ei şi a blamat-o pe Roxana Vancea pentru atitudinea ei şi pentru faptul că a spus că ea a mers în Republica Dominicană pentru a se distra. O altă greşeală făcută de Faimoasă este aceea că nu şi-a anunţat echipa că are de gând să concureze, lucru pe care l-a susţinut şi Vladimir Drăghia. 
 
„Giani e antrenor. Ei ar fi trebuit să îl asculte. Roxana e tare în gură. Ea s-a dus să se distreze? Să se ducă în club dacă vrea să se distreze”, a spus mama lui Giani Kiriţă. 
 
Angela David, una dintre cele mai bune prietene ale Roxanei, i-a luat apărearea Faimoasei, întrebând-o pe mama lui Giani dacă ar fi avut aceleaşi lucruri de zis dacă Vancea ar fi fost fiica ei.  
 
„Giani, care e un golan, ştie foarte bine că fata aia nu poate să dea cu pucurile şi ştia că e spre binele echipei să nu intre. Şi ştie şi ea, e conştientă de asta şi totuşi a riscat binele echipei şi a spus, neanunţându-i pe ceilalţi, că vrea să joace şi a costat toată echipa victoria”, a spus Vladimir Drăghia.
 
„Cred ca ea nu a vrut să fie privită ca o persoană care renunţă. Roxana nu vrea să fie în centrul atenţiei.(...) Ea când voia să spună ceva era întreruptă de Gaiani. Reacţia lui l-a şocat şi ea s-a blocat. Nici el nu a venit să repare situaţia şi să îşi ceară scuze”, a spus prietena Roxanei. 
 
„Eu nu o văd blocată pe Vancea.
Vorbeşte nonstop”
, a replicat doamna Kiriţă.
 
Spiritele s-au încins între Angela şi mama lui Giani, iar discuţia a devenit destul de aprinsă, fiecare dintre ele susţinându-şi favoritul.
 
 
 
 
 
Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

”Radarul de vedete al lui Mircea N Stoian” - Noua rubrică pe care jurnalistul o va avea pe WOWbiz.ro! Face dezvăluiri neaşteptate: „Nişte curve...”

Mirela de la „Insula iubirii” a slăbit 20 de kilograme în trei luni” Ce dietă a ţinut concurenta

Inconştienţă fără margini! O mămica şi-a pus copilul în pericol pentru amuzament

Horoscop Zilnic Marți 22 Iunie 2021: O stare de spirit plină de energie pozitivă atrage cu sine succesul și fericirea

Un actor extrem de cunoscut, în stare GRAVĂ! În cele din urmă, probabil că mă va ucide

SCANDAL IMENS! Cine este femeia pentru care Laurențiu Reghecamf divorțează de Anamaria Prodan? Ea este motivul real al separării. Este BOMBA ANULUI

Știai că mănânci OTRAVĂ și nici nu îți dai seama? Este pitit în toate produsele, sub tot felul de nume false

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies