Roxana Vancea, totul despre relația cu Dragoș, bărbatul cu care s-a căsătorit ieri, după șapte luni de relație! Cum a început povestea de iubire: „I-am spus: Acum ne pupăm sau ce facem?”

Roxana Vancea s-a căsătorit cu Dragoș și este în culmea fericirii.

Autor: M.B.

Roxana Vancea s-a căsătorit după șapte luni de relație cu Dragoș. Frumoasa brunetă are planuri mari, după cum a povestit chiar ea. Vrea să îi dăruiască un copil bărbatului care i-a devenit soț și radiază de fericire.

„Noi ne știam de foarte mult timp. Acum șapte luni ne-am revăzut la sală. Când l-am cunoscut eu era luat și acum era singur. A fost foarte ciudat la noi.

Eu nu mai ieșisem de mult cu cineva, am ieșit la film și stăteam în mașină de povești și zic „Acum ne pupăm sau ce facem?”. Nu cred că avea de gând să mă pupe din prima. A fost fain, eu nu mai ieșisem de un an și ceva cu cineva”, a povestit Roxana Vancea despre începutul relației ei cu Dragoș, bărbatul care i-a devenit soț pe data de 19 decembrie.

Citeste si: Incendiar! Acuzații extrem de grave la adresa europarlamentarului Dragoș Benea!- bzi.ro

„Vorbiserăm despre chestia asta. El mă întrebase de inele, cum mi-ar plăcea... Zice „Dacă știi să faci ciorbă bună, îți promit că vin și te cer”. Am făcut și ciorba de curcan. În urma ciorbei a dedus că sunt bună de măritat”, a povestit Roxana Vancea.

„La masă, în living, s-a pus în genunchi.”

Frumoasa vedetă a povestit și că are o relație minunată cu fiul de doi anișori al soțului ei. „Nu vrea legănat, adoarme doar în brațe. Adoarme doar la mine în brațe, nu la Dragoș, avem ritualul nostru”, a povestit Roxana Vancea.

„Dacă aș putea să o iau de la început, aș face lucrurile în aceeași ordine.

Am vorbit mult despre ce caută el la persoana de lângă și m-a caracterizat de multe ori. Cred și sper că sunt ceea ce caută. El vrea un om integru și cu care să tragă la același car. Asta căutam și eu la cineva”, a mai declarat Roxana Vancea cu zâmbetul pe buze.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Experiment social cu Iulian Pîtea: Fostul concurent de la Exatlon își „pierde” portofelul în parc

De Crăciun și Revelion, Kanal D intră în casele românilor cu programe speciale și filme de excepție

Bizar! Ce a gasit un bărbat într-un automat de mâncare amplasat într-un cimitir din Domnești

Horoscop Zilnic Duminică 16 Mai 2021: Astăzi puteți simți o dorință puternică de a începe un nou proiect sau o nouă colaborare

Anunț pentru toți cei care s-au vaccinat cu Pfizer! Abia acum s-a aflat adevărul despre vaccin

SCANDAL MONSTRU! Final de drum pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda! Ce s-a întâmplat este complet neașteptat

S-a aflat! Cum a pornit pandemia. Momentul zero de la Wuhan

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies