Roxana Vancea trebuia sa fie "Burlacita", dar a refuzat! Uite ce a zis despre acest format! "Nu am acceptat pentru ca......" - A injosit-o grav pe Andreea Mantea!

Roxana Vancea a vorbit deschis despre viata ei in televiziune si a dezvaluit si de ce in ultima perioada lumea nu o mai vede atat de des pe sticla.

Distribuie pe:

Autor: C.I.P

fara descriereFosta "Vecina" de la Neatza spune ca proiectele propuse de cei de la Antena 1 nu au fost deloc pe gustul ei, asa ca a preferat sa se faca antrenoare de kangoo jumps. Mai mult, ea le-a facut praf fara sa vrea pe domnisoarele care si-au cautat jumatatea la TV in cadrul show-ului "Burlacita", Andreea Mantea, respectiv Bianca Dragusanu. "Eu am fost la Neatza si la un moment dat am decis ca trebuie sa fac o schimbare. Am dorit sa fiu prezentatoare la GSP TV, dar cand sa trec la treaba, a aparut propunerea de la Splash, apoi, dupa un an, a venit contractul de la iComedy. Anul acesta nu am mai dorit sa fac Splash, iar cei de la Antena mi-au propus sa fiu "Burlacita". Nu am acceptat acest proiect pentru ca nu mi se parea ca mi se potriveste. Cred ca imi cream o imagine extrem de negativa. Nu ma vedeam in postura sa ma sarut cu diversi barbati pentru televiziune, pentru audienta. Nu ma regaseam in acel format",  a spus Roxana, scriu cei de la ziarulring.ro.

fara descriereUlterior, in rolul Burlacitei a aparut Andreea Mantea, cea care, dupa cum a fost emisiunea, s-a incadrat perfect in descrierea facuta de Roxana Vancea.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate