Roxy a ajuns să câştige 100.000 de euro pe an fără să muncească mai deloc! Profită de pe urma fetişului ciudat al unor bărbaţi! Nimeni nu s-a mai gândit să facă asta

Roxy Sykes, în vârstă de 33 de ani, duce o viaţă la care mulţi visează. Câștigă sume colosale și nu muncește aproape deloc. Ce face femeia.

Distribuie pe:

Autor: M. B.

fara descriere
 
Roxy a primit de multe ori complimente pentru picioarele frumoase pe care le are, aşa că a decis să câştige bani de pe urma atuului ei. Ea şi-a făcut inițial un cont de Instagram pentru a vedea cât de mulţi urmăritori va reuşi să atragă şi mare i-a fost mirarea când a ajuns la 10.000 de fani într-o singură lună.
 
Femeia a început apoi să profite de pe urma celor care au un fetiş pentru picioare şi să-şi vândă şosetele nespălate şi încălţămintea pe internet.
 
fara descriere
 
Roxy cere 20 peste 100 de lei pentru o pereche de şosete şi 1000 de lei pentru înălşăminte. La patru ani după ce şi-a început afacerea, femeia a ajuns să câştige mai bine de 8500 de euro pe lună. 
 
„După ce un coleg mi-a spus că am picioare frumoase, am fost convinsă că trebuie că îmi fac un cont pe o reţea de socializare pentru a le arăta lumii. Abia când am început să primesc mii de mesaje de la urmăritori care îmi cereau să le vând obiecte folosite de mine mi-am dat seama că aş putea să profit de pe urma acestui lucru. Nu mi-am arătat faţa la început, aşa că ştiam ca oamenii erau interesaţi datorită picioarelor mele. Când am început să vând pentru prima dată mi-am dat seama cât de mulţi bani aş putea câştiga. Acum nu mă mai văd fîcând altceva. Indiferent de cât voi îmbătrâni, picioarele mele vor putea mereu să facă bani”, a declarat Roxy pentru thesun.co.uk.

Citeste si: Nico, în stare gravă la spital după ce a ținut dietă! A slăbit 7 kilograme în 7 zile și a ajuns la Urgențe! Ce a mâncat

 
fara descriere
 
Familia femeii ştie totul despre ocupaţia ei şi o susţine, iar ea spune că modul în care îşi câştigă banii nu a fost niciodată un impediment în calea relaţiilor cu bărbaţii. 
Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate