Ruby a avut parte de o surprinză când a ajuns acasă. Ce făcea bunica sa: ”Am găsit-o făcând...”

Când a ajuns acasă, Ruby a avut parte de o surpriză neașteptată. Cum a găsit-o pe bunica sa?

Autor: Alis Pop

In articol:

Ruby este una dintre cele mai apreciate și urmărite vedete de la noi. Artista, prin felul său dezinvolt, și-a format o adevărată comunitatea în mediul online.

Astfel că, fie că apare pe micul ecran, fie că intră în contract cu fanii prin intermediul rețelelor de socializare, este deja cunoscut faptul că Ruby împărtășește totul cu cei care îi ascultă muzica, lucru care nu-i poate decât bucura pe aceștia.

Citeste si: Bunica lui Ruby l-a luat la rost pe Jador, după dezastrul provocat acasă la artistă: "Dar cum ați putut? Cu ciocanul, cu ce?"

Ruby și-a surprins bunica făcând mișcare în casă

Iar recent, pe Instagram, vedeta a mai împărtășit un moment de familie cu internauții. Încă de când era mică, bruneta a locuit și a fost crescută de bunica sa, iar acum, când femeia a ajuns la anii bătrâneții, Ruby îi întoarce ”datoria”.

Artista și bunica sa locuisc sub același acoperiș, vedeta având grijă să nu îi lipsească nimic celei care a crescut-o, în timp ce aceasta se ocupă de treburile casnice.

Citeste si: Ce trebuie să ai în portofel de Sfântul Andrei 2022? Vei avea noroc la muncă tot anul- kfetele.ro

Citeste si: Și-a cumpărat vechimea în muncă cu o sumă uriașă. Femeia din Iași care a făcut asta a muncit în străinătate- bzi.ro

Pentru că acum cântăreața este prinsă în proiectul ”Dancing on ice”, fiind mai toată ziua la fimări, bunica sa a rămas singură acasă.

Fapt ce a făcut, ca la întoarcerea acasă, Ruby să aibă parte de o surpriză colosală, care a amuzat-o peste măsură și pe care a ținut musai să o împărtășească și cei din mediul online.

Bunica sa, pentru că stă numai în casă, ieșind, cel mai probabil, doar însoțită de artistă, pentru a se menține în formă, a început să facă mișcare în casă,

așa cum îi permite vârsta.

Pe seama acestui fapt, Ruby s-a amuzat copios, spunând că pasiunea pentru sport, de fapt, se moștenește în familia lor.

„Am găsit-o pe mamaie în sufragerie făcând pași foarte lenți și numărându-i: 41, 46, 37. Sportivă, seamănă cu nepoata. Și auziți ce-mi zicea că făcea”, le-a spus Ruby fanilor ei de pe Instagram.

Citeste si: Ruby, cel mai dureros moment din familia ei: "Nimic nu e veșnic!"

Nedumerită fiind, dar și amuzată de spiritul sporitv al bunicii sale, Ruby a luat-o la întrebări pe bunică, iar răspunsul femeii nu a întârziat să apară.

Conform spuselor bunicii, ea, seară de seară, face mișcare prin casă, asta deși nepoata sa nu a surprins-o până acum făcând acest lucru.

”Făceam curse, făceam pași. Am făcut 300, mai avem 700. În fiecare seară fac câte zece sute”, i-a spus bunica vedetei noastre.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Concurenți Dancing on Ice 2022. Vezi cine sunt vedetele care participă la Dancing on Ice: Vis în doi

Jurați Dancing on Ice 2022. Vezi cine sunt cei patru membri de la masa juriului

„Nu vă mai mințiți cu fețele astea”! Ruby, atac dur la adresa persoanelor care folosesc filtre pentru înfrumusețare, în mediul online

5 zodii au parte de belșug și realizări începând de mâine

SE SCHIMBĂ banii! Se întâmplă de la 1 IANUARIE 2023. Decizia s-a luat deja

Ce trebuie să facă fetele nemăritate de Sfântul Andrei 2022

Rusia, noi amenințări nucleare. Anunțul lui Serghei Șoigu

Tragedie pentru un cunoscut antrenor de fotbal. A anunțat pe Facebook că i-a murit fiica de 21 de ani

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies