Ruby a întors toate privirile! Cum arată pantalonii ei! Nicio vedetă nu a mai apărut așa: „Mi-e rușine!”

Ruby este una dintre cele mai sexy artiste din România și nu sfiește să-și pună în evidență formele perfecte de fiecare dată când are ocazia.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Ruby reușește se întoarcă mereu privirile, fie că este vorba despre ținutele excentrice, fie că e vorba despre o piesă vestimentară care lasă multe la vedere. De data aceata, frumoasa artistă a reușit să urimească pe toată lumea când a apărut în emisiuea lui Cătălin Măruță îmbrăcată într-o pereche de pantaloni cum rar s-au mia văzut.

Ruby a optat pentru un top mulat și scurt, care îi punea în evidență decolteul generos și ambdomenul perfect. În partea de jos, a ales să poarte o pereche de pantaloni decupată pe lateral.

fara descriere

Ruby a publicat câteva imagini pe pgina ei de instagram, în care le-a arătat fanilor ținuta ei. „Mă ascund că e domnul Călinescu și mi-e rușine că sunt prea sexy îmbrăcată”, a spus ea, când a văzut că, înaintea ei, invitat în emisiune a fost Florin Călinescu.

Citeste si: Antonia nu se aștepta să fie înșelată în modul ăsta! Fotografia a lăsat-o fără replică

fara descriere

Scandal după lansarea piesei ”Rapido”, semnată de Ruby, Costi & Salam!

E scandal după lansarea piesei ”Rapido”, semnată de Ruby, Costi & Salam, o colaborare-bombă care ar fi trebuit să trimită peisa ”Rapido” pe primele locuri în trending încă din primele ore! Nu a fost însă așa, iar motivul nu ține de calitatea  melodiei lui Costi, care este în acest moment unul dintre cei mai titrați producători români peste hotare.

Motivul este unul la care probabil nu s-a gândit nimeni atunci când s-au făcut înregistrările. Fanii sunt revoltați pentru faptul că Florin Salam cântă ”prea puțin”. Practic, manelistul nu are propria strofă ci doar câteva interjecții care să mai împăneze melodia și să-i dea mai mult ritm. În aceeași situație se află și Costi Ioniță, care apare pe ici pe colo cu câte un sunet.

fara descriere

”Cred că lipsește o bucată din piesă! Unde cântă Salam și Costi”.

”Florin Salam este în melodia asta doar pentru nume”.

”Ce accent ciudat are Salam în spaniolă, nu am înțeles nimic. O fi catalană? Că aud doar tiki taka”.

”Pentru rege ati rămas fără versuri. Dacă avea mai mult de cântat pe stilul lui ieșea o piesă hit” – sunt doar câteva dintre reacțiile fanilor la piesa ”Rapido”.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate