Ruby dă cărţile pe faţă. Primele declaraţii dupa ce s-a scris ca ar fi însărcinată: „E visul meu din copilărie. O sa am... ”

Ruby răspunde zvonurilor despre o posibilă sarcină.

Distribuie pe:

Autor: M. B.

fara descriere
 
Ruby este o cântăreaţă admirată de mulţi români, atât pentru muzica ei câî şi pentru felul în care arată. Tocmai de aceea, fanii sunt cu ochii pe ea şi îi urmaăresc activitatea pe paginile de socializare. Recent ea a publicat o fotografie în care burtica ei iese în evidenţă, ceea ce i-a făcut pe internauţi să creadă că ar fi însărcinată. 
 
„Daca e sau nu gravida, ce importanţă are? Îi stă bestial şi atât!”, „Asta mica e gravidă? Arăti foarte bine Ruby, nota 100 din 10”, i-au scris admiratorii pe Instagram.
 
Iniţial nu a dat niciun răspuns în legătură cu presupusa sarcina, însă aîntrebaările repetate venite din partea urmăritorilor ei au făcut-o să vorbească despre acest subiect. 
 
„Eu iubesc foarte mult copiii şi sunt foarte drăguţi. Dar eu sunt încă un copil. Următorul meu vis este să am o maimuţă, deci înainte de copil, o să am o maimuţă. Este visul meu din copilărie.”, a mărturisit Ruby în cadrul unei emisiuni de televiziune. 
Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate