Ruby își etalează sânii la aproape o săptămână de la operație. Cum s-a filmat pe Instagram

Ruby și-a făcut o nouă operație de mărire a sânilor și este baricadată în casă, dar cu toate acestea continuă să își surprindă fanii.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

ruby


In articol:

Ruby și-a făcut o nouă operație de mărire a sânilor după ce ultima nu a ieșit tocmai pe placul ei. 

Citeste si: Gina are 41 de ani și trei copii de crescut. Suferă de o boală care îi poate fi fatală în orice clipă și supraviețuiește doar din pensie: „Fetițele mele ale cui vor rămâne?”

Citeste si: Cine este actrita de la noi care poate ierta infidelitatea! “Nu mi-e frica de inselat!”

Citeste si: Șosetele folosite de Michael Jackson pentru primul „moonwalk”, scoase la licitație pentru o sumă exorbitantă

Ruby își etalează sânii la aproape o săptămână de la operație. Artista s-a filmat într-o ipostază provocatoare pe Instagram

Ruby este încă în perioada de refacere și este nevoită să mai stea pentru o vreme în casă, fără a face prea ult efprt. Cu toate acestea, aparițiile sale extrem de provocatoare nu se lasă mai puțin așteptate. Ruby s-a filmat imediat după ce a ieșit de la duș, doar într-un prosop de baie subțire prin care se vedeau sânii jucăuși. 

ruby silicoane

„Prieteni, ce faceți voi? Eu sunt pe avarii", spune Ruby în timp ce se filmează imediat după ce a ieșit din duș, acoperită numai cu un prosop.

Ruby este recunoscută pentru aparițiile sau sexy, iar acum că și-a refăcut sânii este pregătită să își surprindă fanii cu cele mai fierbinți fotografii. Bruneta nu mai este nevoită să își ascundă defectul de care era foarte rușinată și poate ieși în oraș cu cele mai decoltate ținute.

ruby sani

„Nu-mi plac sânii mei în momentul acesta. Ar trebui să-mi scot implanturile. Nu am atât timp cât să-mi permit să stau la pat. Am complicat și eu lucrurile că a doua zi eram pe scenă. Sânul stâng nu e de ieșit în oraș. Trebuia să-mi fac lucrul acesta de multă vreme", spunea Ruby în urmă cu câteva luni. Acum însă, totul este reparat.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate