Rudel Obreja, avertisment teribil pentru România! ”Va fi o adevărată catastrofă anul acesta”

Rudel Obreja este omul de numele căruia se leagă o serie de performanțe uriașe ale României în boxul mondial, fostul președinte al FR Box și fost vicepreședinte AIBA fiind, însă, acum, extrem de trist când vine vorba de pugilismul românesc.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere


In articol:

Rudel Obreja are 54 de ani, a trecut printr-o serie de încercări dificile pentru oricine, dar, cu toate acestea, reușește să își păstreze zâmbetul pe buze. Dar o face doar până când vine vorba de box, pentru că, deși e președinte al Ligii Profesioniste de Box nu are niciun motiv să fie optimist.

Citeste si: Fostul președinte FRB, accident grav azi-noapte! O persoană a murit

Citeste si: Rudel Obreja, mesaj dur pentru Klaus Iohannis la ieșirea din închisoare: "Să-i fie rușine!"

Citeste si: Elena Udrea, condamnata la 6 ani de inchisoare dosarul "Gala Bute", Rudel Obreja, condamnat la 5 ani de inchisoare

”La ora actuală, România nu va mai produce niciun Lucian Bute, niciun Leonard Doroftei, Adrian Diaconu, niciun boxer care să conteze la nivel mondial. Nu că nu ar avea sportivi talentați, ci pentru că este o brambureală în ceea ce se petrece la noi, la nivel de Federație”, spune Rudel Obreja. Este deja încruntat și, când discută de Jocurile Olimpice din acest an, din Japonia, se deprimă de-a dreptul.

fara descriere

”Va fi o adevărată catastrofă anul acesta, la Olimpiadă, pentru România. Să ne înțelegem, România nu va avea niciun boxer acolo. Este tragic, nu știu dacă mă înțelegeți dar noi nu am lipsit la nicio olimpiadă în ultimii 70 de ani când a venit vorba de box. Și avem performanțe cu care nu s epot lăuda prea mulți... Iar acum, nimeni, nimic”, explică Rudel Obreja.

fara descriere

Mai mult, Rudel Obreja a observat și un fenoment pe care, dșei nu îl aprobă, îl înțelege când vine vorba de boxerii profesioniști. ”Este normal să migreze spre galele de genul MMA, să meargă să lupte în ring... Au expunere, primesc bani serioși, nu riscă să rămână pe drumuri. E trist că un boxer profesionist, în România, nu poate să aibă parte de un trai decent”, ne-a mai spus, în exclusivitate, Rudel Obreja.

 

Rudel Obreja, dezvăluiri despre închisoare

 

Condamnat la cinci ani de închisoare cu executare în dosarul ”Gala Bute”, Rudel Obreja a ajuns în spatele gratiilor pentru șapte luni, el fiind eliberat acum mai bine de un an. Decizia eliberării lui Rudel Obreja a fost dată de Înalta Curte de Casație și Justiție după ce, condamnat în dosar de corupție, a fost invocată alcătuirea ilegală a completurilor de cinci judecători și a avut câștig de cauză. Cu toate acestea, cele șapte luni petrecute în spatele gratiilor au fost o adevărată lecție de viață pentru Rudel Obreja.

Vezi ce spune Rudel Obreja despre perioada petrecută la închiare, doar pe stirilekanald.ro

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate