Rugăciune. Ce să rostești când ești supărat și ai gânduri negre

Rugăciune. În prag de sărbători, tot mai mulți români sunt cuprinși de gânduri rele.

Distribuie pe:

Rugăciune. Ce să rostești când ești supărat și au gânduri negre


In articol:

Singurătatea în preajma sărbătorilor poate fi un lucru deprimant și periculos pentru sufletele deja zdruncinate de greutăți. Apropierea de Dumnezeu prin rugăciune te va face să-ți ușurezi sufletul de amărăciune.

Citeste si: Sfântul Andrei 2019. Când este cinstit și ce rugăciune să rostești pentru a fi ocrotit de rele

Citeste si: Rugăciune pentru bolnavi. Sfântul Efrem cel Nou îi ajută pe cei încercați de boală

Citeste si: Rugăciune. Ce să rostească femeile care nu pot avea copii

Rugăciune. Ce să rostești când ești supărat și au gânduri negre

Rugăciune. Ce să rostești când ești supărat și au gânduri negre

"Dumnezeule, întru numele Tău mân­tuiește-mă și întru puterea Ta mă ju­decă. Dumnezeule, ascultă rugă­ciunea mea; pleacă urechea Ta la graiurile gurii mele. Ia aminte spre mine și mă ascultă, că m-am mâhnit întru îngrijorarea mea și m-am abă­tut. Inima mea s-a tulburat întru mine și frica morții a căzut asupra mea. Temere și cutremur au venit peste mine și întunericul m-a acoperit.

Doamne, Dumnezeul mântuirii me­le, ziua am strigat și noaptea înaintea Ta. Să ajungă până la Tine rugă­ciu­nea mea; că s-a umplut de rele sufletul meu și viața mea de iad s-a apropiat! Miluiește-mă, Doamne, că neputincios sunt! Vindecă-mă, că s-a tul­bu­rat foarte sufletul meu. Ostenit-am întru suspinarea mea. În toate nop­țile îmi stropesc patul cu lacrimile mele și în ele îmi scald așternutul.

Pentru ce ești mâhnit, suflete al meu, și pentru ce mă tulburi? Nădăj­­duiește spre Dumnezeu și mă voi măr­turisi Lui, mântuirea feței mele și Dumnezeul meu. Domnul este luminarea mea și Mân­­tuitorul meu, de cine mă voi teme? Domnul este sprijinitorul vieții mele, de cine mă voi înfricoșa?

Iubi-Te-voi, Doamne, virtutea mea! Domnul este întărirea mea și scă­pa­rea mea și izbăvitorul meu. Dumnezeu este ajutorul meu și voi nădăjdui întru Dânsul: Apărătorul meu și puterea mântuirii mele și sprijinitorul meu. Amin.", este o rugăciune de rostit la necaz și gânduri rele.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate