Rugăciune de Sf Andrei 2020. Ce să rostești pentru a avea un an bogat! Superstiția legată de viitor

Rugăciune de Sf Andrei 2020. Ziua Sfântului Apostol Andrei, Ocrotitorul României, este prăznuită pe 30 noiembrie, fiind marcată de superstiţia legată de viitor.

Rugăciune de Sf Andrei 2020. Ce să rostești pentru a avea un an bogat! Superstiția legată de viitor
Rugăciune de Sf Andrei 2020[Sursa foto: Shutterstock]
Autor: Mihaela Costin

In articol:

Din acest motiv, pe lângă mai multe tradiții și superstiții, mulţi respectă obiceiul de a pune grâu la încolţit. Se spune că, atunci când pui grâu la încolţit de Sf. Andrei, ai parte noroc şi belşug în casă, iar în funcție de cât de mare și des crește îți poate arăta cum va fi

anul următor. Atunci când grâul este des, se spune că urmează luni pline de prosperitate.

Rugăciune de Sf Andrei 2020. Ce să rostește pentru a avea un an bogat

Se spune că rugăciunea către Sf Andrei îți aduce prosteritate, sănătate și spălarea păcatelor.

„Doamne Dumnezeul nostru, Tu, Cel ce ai zis şi s-a făcut făptura, nu întoarce dumnezeiasca Ta faţă de la noi cei păcătoşi, ca să nu vină asupră-ne mânia cea groaznică şi înfricoşătoare a durerilor, care este rodul păcatelor noastre pe care în toată ziua, cu nesocotinţă, în chip nenumărat le săvârşim. Noi suntem păcătoşi şi pătimaşi, netrebnici şi plini de răutate, iar Tu eşti izvorul vieţii şi al milostivirii; nu ne lăsa, Doamne; nu trece rugăciunea noastră, a păcătoşilor, nici nu răsplăti nouă după nelegiuirile noastre, ci, pentru că nu suntem vrednici a câştiga prin sârguinţa cea de toate zilele milostivirea Ta, dăruieşte-ne-o Tu, Doamne, ca un preamilostiv. Pentru rugăciunile Apostolului Tău Andrei, dăruieşte-ne nouă sănătate şi viaţă ferită de toată răutatea.

Pentru pomenirea lui cea de azi ne întăreşte cu darul Tău cel stăpânitor, ca din adâncul inimilor noastre, cu bucurie să lăudăm prăznuirea lui şi să slăvim preasfânt numele Tău, în vecii vecilor. Am in”, este rugăciunea către Sf Andrei 2020.

Rugăciune de Sf Andrei 2020
Sf Andrei 2020[Sursa foto: Shutterstock]

Mesaje de Sfântul Andrei 2020

Iată câteva urări de suflet pe care le poți trimite celor dragi cu ocazia Sfântului Andrei: "Pentru ca astăzi este o zi specială pentru tine, mă alătur şi eu celor ce-ţi

doresc din adâncul sufletului să ai parte numai de împliniri, satisfacţii şi multă sănătate. La mulţi ani!

Cu ocazia sărbătoririi numelui primiţi un călduros „La mulţi ani”, multă sănătate, multe realizări şi tot ce vă doriţi lângă cei dragi.

Felicitări cu ocazia aceastei zile. Îţi urez să fii mereu sănătos, energic şi plin de bucurie. La mulţi ani, Andrei!

La mulţi ani şi fie ca Sfântul Andrei să te călăuzească mereu!

Citeste si: Jador, de urgență la spital! Artistul a avut nevoie de perfuzie la primele ore ale dimineții- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Îţi urez „La mulţi ani” pentru că porţi acest nume şi fie ca Sfântul Andrei, pe care îl reprezinţi, să-şi coboare ochii asupra ta şi să îţi dăruiască fericirea dorită şi liniştea interioară.

De ziua numelui tău, îţi doresc tot binele din lume, noroc, fericire, sănătate şi să ţi se îndeplinească toate dorinţele. La mulţi ani!

Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea şi spiritul acestei zile să vă însoţească pretutindeni. Vă doresc o zi de Sf. Andrei cât mai frumoasă!

Este minunat să ştii că cineva te place, cineva se gândeşte la tine, cineva are nevoie de tine… dar e şi mai minunat să ştii că există cineva care nu-ţi uita niciodată ziua de nume. La Mulţi Ani, Andreea!

Citeste si: Nume care se sărbătoresc Sf Andrei. Cui spui La multi ani pe 30 noiembrie

Îţi doresc să ai parte de o zi de nume minunata şi să ştii că eşti şi vei fi mereu iubit/a de toţi prietenii tăi.

Fie ca Dumnezeu să decoreze fiecare rază de soare care ajunge la tine cu succes, fericire şi prosperitate. La mulţi ani, Andrei!

Îţi doresc ca de ziua numelui tău să ţi se împlinească toate dorinţele, să fii fericit, iubit, să ai parte numai de raze de soare în viaţă şi îţi urez un sincer La Mulţi Ani!

Fie ca această zi să-ţi deschidă poarta unui viitor plin de succese, Dumnezeu să-ţi dea un curcubeu la fiecare furtună, un zâmbet la fiecare lacrimă, sănătate, împliniri.

Ziua numelui să fie luminoasă şi să se prelungească în multe altele aducătoare de bucurii! LA MULŢI ANI!

MESAJE DE SFÂNTUL ANDREI. Tot ce-ţi doreşti, tot ce-ţi lipseşte şi-ţi foloseşte, sănătate, prieteni adevăraţi, şi multă bucurie!

Fie că începând cu această zi toate necazurile să te ocolească, dragostea la tine în suflet să poposească, să ai doar zile însorite şi multă, multă fericire!", sunt doar câteva dintre mesajele pe care le poți trimite celor dragi de Sfântul Andrei.

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Nume care se sărbătoresc Sf Andrei. Cui spui La multi ani pe 30 noiembrie

Tradiţii de Sfântul Andrei 2020: Ce NU este bine să faci în această zi sfântă? Aduce ghinion

De ce se pune usturoi la geamurile casei în noaptea Sfântului Andrei

Horoscop Zilnic Miercuri 29 Iunie 2022. Berbecii sunt favoriții zilei, Taurii debordează azi de energie, Gemenii au planuri de schimbare

Aceste PENSII vor fi TĂIATE cu 90%! Anunțul cumplit a venit chiar acum: "E incorect ce s-a întâmplat"

Andreea Bănică, momente cumplite în vacanță! Vedeta și-a pierdut fiul: „Am țipat, am intrat într-o panică totală”

Românii care terorizează plajele din Grecia. Manele, țipete de copil și obiceiuri proaste, vacanțele sunt distruse

CTP: „Eu nu mă simt mândru pentru David Popovici. Nici România nu are de ce să fie mândră!”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies